Historisk aften i Farum: Siger meget om vores spillere

05.10.2023 20:18

Right to Dream Park var igen badet I projektørernes lys til en europæisk aften, men denne torsdag aften var alligevel speciel. Hjemmekampen mod bulgarske Ludogorets var nemlig den første europæiske gruppespilskamp i Right to Dream Park, og det blev fejret på flotteste manér og en måltavle, der viste hele 7-1 efter de 90 minutters fodbold.

Målfesten blev skudt i gang allerede efter to minutter, hvor Marcus Ingvartsen sendte et straffespark i kassen, og da dommeren sendte de to hold til pause, førte vi med 4-1. Dermed faldt kampens sidste tre mål i anden halvleg, og efter kampen var cheftræner Johannes Hoff Thorup også glad for de mange mål, han så fra sit hold.

– Vi har jo hele tiden syntes, at det var et spørgsmål om tid, før vi fik de sidste marginaler over på vores side og bolden i kassen. Det får vi heldigvis i dag, og så betød det, at vi kunne skrue endnu mere op for tempoet. Vi har følt, at det lå og lurede de seneste par kampe, og så håber vi, at vi kan fortsætte det momentum i de næste kampe.

"Vi har jo hele tiden syntes, at det var et spørgsmål om tid, før vi fik de sidste marginaler over på vores side og bolden i kassen."

Den store sejr kommer oven på to målløse opgør i 3F Superligaen, hvilket måske gjorde de tre point en anelse mere søde. Cheftræneren var i hvert fald tilfreds med, at spillerne ikke stoppede, da sejren virkede sikker.

– Det siger rigtig meget om de spillere, vi har, og om den måde vi spiller på. At vi hele tiden søger det næste. Det er hele tiden den næste aktion, der er den vigtigste, og derfor spiller vi heller ikke på et resultat, men for at komme frem til det næste mål. Og det er jeg stærkt tilfreds med, at spillerne viser i dag. Og så er jeg også tilfreds med, at de i dag viser noget angrebsfodbold på et rigtig højt niveau.

– Vi ved, at spillerne har det her i sig, og det er jo heller ikke første gang, at vi laver mange mål i en fodboldkamp. Så vi kører på, og jeg synes, at vi i her til aften viste rigtig godt, at vi ikke hænger os for meget i, hvad der er sket tidligere, men derimod kom ud over stepperne.

Allerede på søndag er der fodbold igen, og igen er det i Right to Dream Park. Her kommer OB på besøg i 3F Superligaen kl. 14:00, og du kan sikre dig billet til opgøret nedenfor.

KAMPEN I TAL

1-0 Marcus Ingvartsen
1-1 Olivier Verdon
2-1 Ibrahim Osman
3-1 Jeppe Tverskov
4-1 Benjamin Nygren
5-1 Selvmål
6-1 Benjamin Nygren
7-1 Christian Rasmussen