Frese på 100: Oplevelser for livet

09.10.2023 14:50

Til kampen mod Hvidovre IF rundede Martin Frese 100 kampe i FC Nordsjælland-trøjen. Vores venstreback er en ægte FC Nordsjælland-dreng, der har været i klubben, siden han var U15-spiller i 2013. Han fik sin debut for Superliga-holdet mod FC København d. 5 juni 2017, hvor han desværre fik en alvorlig skade efter 30 minutter. 

Selvom vejen til tider har været lang for Frese, står han nu 99 kampe senere noteret for over 100 kampe i FCN-trøjen.

Fra Akademi til Superliga

– Jeg startede tilbage i U15, hvor jeg var en lille dreng med store drømme om at slå igennem på førsteholdet hvilket jo heldigvis skete, og her til hvor jeg står nu. Jeg har altid troet på mig selv – på trods af alle de bump, jeg har mødt på vejen hertil mine 100 kampe for FC Nordsjælland.

Fra drømmedebut til en lang rejse gennem skader

– Min debut var en af de vildeste dage i mit liv. At starte inde mod FCK på hjemmebane var jo kæmpestort. Det ender desværre ud i en stor skade efter 30 minutter. Det var en dag, jeg virkeligt havde set frem til men som endte helt katastrofalt. Derfor er jeg ekstra stolt over dét sted, jeg er nu. – At stå her med 100 kampe er selvfølgelig stort for mig, og noget jeg er utroligt stolt og glad over, fordi det til tider har set sort ud. Jeg har altid haft troen på, at jeg nok skulle få vendt det en dag, og forhåbentligt har jeg haft nok skader nu for resten af karrieren.