Spilleroptakt inden Fenerbahce: Det bliver en fed kamp

30.11.2023 09:29

I aften er der storkamp i Right to Dream Park, når tyrkiske Fenerbahce SK kommer på besøg i Conference League-gruppespillets femte runde. Det er nummer et mod nummer to i puljen, hvorfor der er lagt op til en spændende kamp.

Der er kickoff kl. 21:00, og vi kunne i går melde udsolgt, hvorfor der venter spillerne en fyldt Right to Dream Park, når de træder ind på banen senere i dag.

Vi har taget en snak med Carljohan 'Saku' Eriksson, Oliver Villadsen og Benjamin Nygren inden aftenens kamp om deres forventninger og personlige håb til kampen. 

Carljohan 'Saku' Eriksson

Carljohan 'Saku' Eriksson er trådt til som FC Nordsjællands sidste skanse efter Andreas Hansen har misset nogle kampe med en skade i hånden. Den 28-årige finne holdt senest målet rent, da vi mødte AGF i 3F Superligaen, og Carljohan 'Saku' Eriksson er glad for at have fået chancen. - Det har været godt. Jeg har ventet på at få chancen, selvom jeg gerne havde set, at jeg havde fået chancen under andre omstændigheder. Det er aldrig fedt at se sin holdkammerat være skadet, men det er en del af det at være målmand, at man skal være klar, når holdet har brug for dig. Og så er det op til mig at løse opgaven. Nu venter Fenerbahce SK i aften, hvilket Carljohan 'Saku' Eriksson ser meget frem til. - Det bliver en fantastisk oplevelse, og jeg glæder mig til at spille foran et fyldt stadion. Det er en stor kamp for os alle – ikke kun for mig personligt, men også for holdet i forhold til det mulige videre avancement fra gruppen. Vi skal ud og spille op til vores bedste og spille vores spil, som vi er gode til, og så ved vi, at vi kan byde dem op til dans her i Farum. Det er helt sikkert en stor udfordring, men det er en spændende udfordring, og jeg er sikker på, at vi alle ser frem til kampen.

Oliver Villadsen

Oliver Villadsen har på trods af sine kun 22 år allerede spillet mere end 100 kampe for FC Nordsjælland, hvorfor han har haft mange gode oplevelser i Right to Dream Park. I aften venter der Oliver Villadsen og resten af holdet endnu en stor kamp, og den unge højreback ser frem til kampen og håber på god støtte fra lægterne. - Det bliver en spændende kamp. Begge hold har meget at spille for, så det skal nok blive en fed kamp. Jeg synes, vi går godt forberedt ind til kampen, så vi håber at se mange fans på lægterne til at give os en god støtte og de sidste procenter. Vi mødte Fenerbahce SK i gruppespillets første kamp, og her åbnede Oliver Villadsen målkontoen for FC Nordsjælland i Conference League i Tyrkiet. Den 22-årige højreback håber at kunne gentage scoringen fra seneste møde og denne gang fejre det med en masse fans, selvom det er kampens resultat, der er det vigtigste. - Jeg håber da, at jeg kan gentage det her i Right to Dream Park. Men jeg går mere op i, at vi vinder kampen og får noget med, end jeg selv scorer, men det vil jo altid være dejligt at score igen mod Fenerbahce. - Det vil være vanvittigt at score foran et fyldt stadion. Det er jo de her kampe, vi alle drømmer om at spille, så det vil selvfølgelig være stort at score foran så mange fans og en fyldt Right to Dream Park.