Referat på træningskampen mod FC Fredericia

17.11.2023 14:54

Fredag eftermiddag besøgte 1. divisionsklubben Fredericia os i Right to Dream Park til en træningskamp. Kampen endte 2-2 i en kamp, hvor vi fik brugt mange af de yngre kræfter blandet med Superliga-profiler. Derudover spillede Milan Iloski sin første kamp i FCN-trøjen, og Ben Engdahl spillede sin første kamp efter udlån til det svenske.

Landsholdspausen bliver brugt aktivt for nogle af dem, der ikke er afsted med de respektive landshold. Fredag eftermiddag fik vi besøg af ét af topholdene i NordicBet Ligaen – nemlig FC Fredericia.

Kampen blev brugt på at sætte nogle af de yngre kræfter i spil, men også på at holde nogle af spilleren i Superliga-truppen aktive over pausen. Derudover fik vi også set første glimt af Milan Iloski, der kommer permanent til Farum i januar 2024. Der var også gensyn til Ben Engdahl, der har været udlejet til svenske Jönköpings Södra IF men nu er vendt tilbage.

FC Fredericia stillede op med et stærkt hold, så vi fik fra første minut masser af underholdning i Right to Dream Park.

Flere af de etablerede Superliga-spillere fik fra start vist sig godt frem. Der skulle kun gå ét minut før, at vi kunne notere os den første chance. Milan Iloski laver et højt pres hvilket skabte en stor chance til Yannick Agnero. Fredericia-spilleren fik dog blokeret skuddet i sidste øjeblik.  Blot to minutter efter viste Ibrahim Osman sin eksplosivitet på venstrekanten, hvor han smider en god bold på tværs ind til Agnero igen, men Fredericia-keeperen får lavet en god redning for fortsat at holde kampen på 0-0.  Osman viste af flere omgange hvorfor, han har været én af efterårets store profiler. Efter et kvarters-spil modtager han en god aflevering på kanten, trækker forbi nærmeste modstander og får sendt en afslutning afsted. Fredericia-keeperen kan dog forholdsvist sikkert sikre sig bolden i favnen på afslutningen.  Blot to minutter efter er Osman igen på spil, hvor Nygren og Agnero spiller godt sammen omkring straffesparksfeltet, får sendt den ud til Osman, der laver en god dribling men må se afslutningen ryge over Fredericia-målet.  Osman-Agnero forbindelsen skulle stå for kampens første scoring. Osman får en dybdebold på venstresiden, hvor han får set Yannick Agnero inden på midten, der sikkert kan sende bolden i mål til 1-0, hvilket vi også kunne gå til pause med.

Der skulle dog ikke gå længe inde i anden halvleg, inden FC Fredericia fik sendt bolden i kassen. En opspilsfejl inde på FCN-midtbanen, hvilket gav FC Fredericia en omstillingsmulighed. Desværre endte vi med at begå et straffespark i omstillingssituationen, hvilket de sikkert omsatte på til 1-1.  Den nytilkomne Milan Iloski viste efter en times spil eksempler på, at han er en chanceskabende spiller. Han får lavet en god vendning foran Fredericia-feltet, hvor han får sat sin nærmeste mand, inden hans afslutning bliver blokeret i sidste øjeblik.  Omkring 10 minutter efter får vi bolden ind over stregen igen. Benjamin Nygren driver den selv på tværs af straffesparksfeltet med et-to afleveringer, hvorefter Agnero til sidst laver et flot lob over Fredericia-spilleren, der falder ned til Benjamin Nygren, der på flot vis flugter bolden helt op i net-taget til 2-1. En rigtig flot scoring af vores nummer ni.  Desværre skulle der blot gå omkring ét minut inden, at Fredericia kunne score til 2-2 på et FCN-selvmål, hvilket også blev kampens resultat. Det blev overordnet en god kamp, hvor vi fik roteret i truppen, brugt en blanding af unge- og Superliga-spillere og fik set Milan Iloski og Ben Engdahl i aktion.