Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Hoff Thorup inden Fenerbahce: Vi ved, hvad der venter os

29.11.2023 09:46

Vi ved, hvad der venter os

Torsdag aften er der igen Conference League-gruppespil på menuen, når det tyrkiske storhold Fenerbahce besøger os i Right to Dream Park. Efter at have tabt 3-1 i Istanbul i første møde tilbage i september, har Johannes Hoff Thorup og resten af trænerstaben gjort sig nogle gode erfaringer mod tyrkerne. Hoff Thorup håber på, man får gjort det til et tæt opgør. – Jeg håber, det bliver et tæt opgør. Forhåbentligt formår vi at gøre det lidt tættere, end da vi var i Istanbul, selvom vi viser en fin attitude, da vi kommer bagud dernede. Vi fik slået igen og forsøger også at skabe et resultat – uden vi lykkedes helt med det. Vi ved, hvad der venter os, hvilket vi kan bruge som en god forberedelse.

Fokus på omstillinger

Cheftræneren har nogle nøglepunkter, der blandt andet baserer sig på de erfaringer, man har gjort sig efter første opgør mod det tyrkiske mandskab. Her håber Hoff Thorup på, at vi kan være effektive på omstillingerne, hvilket vi ikke helt udnyttede, da vi var i Istanbul. – Der var nogle muligheder for os i omstillingerne, som vi ikke helt greb. Vi har forsøgt at tydeliggøre, hvilke afleveringer og bevægelser, vi skal gøre, når situationerne opstår. Især når vi erobrede bolden, var der nogle gode muligheder, som vi skal tage lidt bedre vare på.

Kompakthed

Et andet nøglepunkt for Hoff Thorup er, at vi fortsat er kompakte. Det har været en værdifuld del af spillet for os i sæsonen, at vi kan formå at lukke af. Det mener cheftræneren, at vi fik gjort i Istanbul på trods af resultatet. Derfor håber han, at de gode takter fra efterårssæsonen på det punkt fortsætter. – Vi skal være kompakte i defensiven. Den skal igen kunne stå distancen – det vi oplevede i Tyrkiet var, at der lige var noget koncentrationssvigt omkring to standardsituationer og en opbygningsfejl. Ellers synes vi egentlig, vi var ret godt kørende i forhold til det defensive dernede. Så den skal bære os et godt stykke vej, hvilket den også har gjort i et godt stykke af sæsonen.