Hoff Thorup inden FC Midtjylland: Det bliver en hård fysisk kamp

11.11.2023 15:03

Superligaen er igen på programmet, når vi søndag eftermiddag møder FC Midtjylland i Herning. Cheftræner Johannes Hoff Thorup har brugt dagene efter Conference League-kampen til at forberede sig til en svær kamp, hvor vi møder en god modstander.

Fysisk hård kamp

FC Midtjylland er et hold, der godt kan lide de hårde dueller, med deres fysiske stærke spillere. Det midtjyske hold er inde i en god rytme, så cheftræner Johannes Hoff Thorup er opmærksom på, vi skal forsøge at kontrollere kampen. – Vi håber det bliver en kamp, vi kan kontrollere, hvilket vi gerne vil, når vi spiller. Vi er indstillet på, det er et stærkt hold, vi møder, der er inde i en rigtig god rytme og lavet nogle gode resultater. Så vi er indstillede på, vi skal være dygtige i spillet uden bold. Det bliver en hårdere fysisk kamp end i Conference League-kampen i torsdags. Vi skal kunne tage de kampe, der nu kommer til at være. – Vi skal forsøge at gøre det til en kamp, der ikke handler så meget om dueller, hvor vi skal være bevægelige, men også være i de rigtige positioner. Det er ikke et spørgsmål om at bevæge sig meget – men at bevæge sig rigtigt. Vi har forsøgt at finjustere nogle ting omkring hvilke positioner, vi skal have, så vi kan undgå, at kampen i Herning bliver for meget en duel kamp.

Tilbage til den gode defensiv

Johannes Hoff Thorup håber på, at vi defensivt spiller en god kamp, hvilket holdet har formået hele sæsonen, hvor vi har tilladt meget få chancer imod os. – Vi skal have mere intensitet i defensiven, hvor vi skal være lidt bedre til at se hvilke situationer, hvor vi skal sætte et pres ind, og hvornår vi kan falde lidt længere tilbage. Det er også vigtigt, at vi bruger noget af tiden på at samle os, så vi har den rigtige struktur, før vi begynder at sætte et pres ind. Vi fik i torsdags startet lidt for meget, uden at vi var i de rigtige positioner, så det har vi gjort lidt tydeligt efterfølgende. – Vi skal køre videre i den gode defensiv, vi har haft. Vi tillader meget få chancer imod, hvor vi har været meget solide. Vi forsøger at lave et kollektivt hårdt arbejde for hinanden, hvilket vi ikke fik praktiseret i torsdags. Så vi skal lige få repeteret for hinanden, hvordan vi hidtidigt har forsvaret i hele sæsonen.

Stor tiltro til sejren i et tæt kampprogram

Holdet har været i et tætpakket kampprogram hele sæsonen, men har stadig stor sult og lyst til at spille alle kampene. Hoff Thorup tror på, at holdet kan tage tre point med hjem til Farum. – Vi har haft et tætpakket kampprogram siden starten af sæsonen, hvor vi har spillet mange Superliga-kampe, europæiske-kampe krydret med pokalturneringen. Vi ser det positivt på, at vi får mange kampminutter i benene, så det er ikke noget problem. – Superligaen er hård med mange svære kampe i vores tætte kampprogram, men vi glæder os til kampen, da vi sætter pris på at spille og har stor tiltro til, at vi kan tage derover og få en sejr med hjem til Farum, fortæller Johannes Hoff Thorup. Der er kickoff i Herning klokken 16, og kampen kan ses på 6´eren eller Discovery+.