Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

24.11.2023 12:26

Samlet igen - og fuld fokus

11 spillere har været afsted på landsholdsopgaver, men torsdag var hele holdet samlet igen efter årets sidste landskampspause.  Og selvom det langt fra er hele truppen, der har været til rådighed for Johannes Hoff Thorup og resten af FCN-staben, så er den seneste halvanden uge blevet brugt konstruktivt, lyder det fra Cheftræneren. - Vi har haft så mange spillere væk, så det har været en lille gruppe, der har været tilbage. Så det, vi har brugt det meste af tiden på, er selvfølgelig at holde spillerne i gang, ligesom vi også har spillet en træningskamp mod FC Fredericia, hvor vi i fik set en masse af vores unge spillere i aktion. - Det har også været vigtigt at kunne give spillerne et par fridage, så de har kunnet samle noget energi til den sidste rigtig vigtige periode, som vi kigger ind i nu her, lyder det fra Hoff Thorup.

Skal lukke ned for indlæg

Selvom vi ifølge Cheftræneren står godt rustet inden kampen søndag, så forudser han en svær kamp, hvor der særligt skal være fokus på at lukke ned for indlæggene fra AGF's wingbacks.   - Jeg forventer, at AGF kommer med det udtryk, som de har vist gennem hele sæsonen. En solid defensiv, hvor de får brugt deres wingbacks rigtig meget til at kunne sætte indlægssituationer op omkring isæt Patrik Mortensen, som er en rigtig dygtig spiller i feltet. - Så det kommer vi selvfølgelig til at bruge noget tid på at studere, hvordan vi skal lukke ned for. - Det har også været vigtigt at kunne give spillerne et par fridage, så de har kunnet samle noget energi til den sidste rigtig vigtige periode, som vi kigger ind i nu her, lyder det fra Hoff Thorup.

Intensitet er nøglen

Men én ting er det defensive fokus. Når det kommer til, hvordan chancerne skal skabes offensivt fortæller Hoff Thorup, at der særligt er et område, der har været i fokus i løbet af træningen op til søndagens opgør. - Vi skal have endnu mere intensitet ind i vores spil. Det har virkelig været et nøgleord for os i løbet af denne her uge. Både med og uden bold. Det bliver utrolig vigtigt på søndag.  - Og så skal vi som altid, når vi spiller på hjemmebane, være dygtige i spillet med bolden og gøre det til en kamp, som det er os, der har kontrollen over. - Det kræver, at vi virkelig er omhyggelige med bolden og ikke har for mange perioder, hvor vi giver dem initiativet. Vi ved, at AGF også er et dygtigt hold, som sagtens kan spille fodbold. Og de vil jo også gerne holde fast i bolden. Så de perioder skal vi gøre så få som muligt.