Frederikke Jensen / Gonzales Photo

Hoff Thorup efter Spartak Trnava: Skuffende kamp og præstation

09.11.2023 21:02

Torsdag aften rullede bolden i Conference League-gruppespillet igen, da vi hjemme i Right to Dream Park tog imod FC Spartak Trnava. Kampen endte 1-1, hvilket gav ét point til begge mandskaber. 

Johannes Hoff Thorup var ikke tilfreds med aftenens præstation. Cheftræneren var nogenlunde tilfreds med første halvleg, men var skuffet over vores anden halvleg. 

– Skuffende kamp og præstation. Vi er for langt fra på mange parametre og kan på den måde ikke accelerere tempoet, der gør, det bliver svært for dem. Første halvleg har vi et fint sted, hvor vi gerne vil have det, uden dog at spille os fuldt ud, hvor vi også får lavet et fint antal chancer i første halvleg. – Anden halvleg bliver for ustruktureret og for usammenhængende fra vores vedkommende. Jeg er ikke tilfreds med defensiven i dag. Vi flytter os med for lav intensitet og åbner noget plads, hvor vi giver dem noget momentum i anden halvleg, hvor de også kommer til nogle hjørnespark. Det var for lavt niveau hvilket gælder kollektivet, for vi er for åbne, i vores positioneringer. Så det var desværre ikke godt nok i dag. Cheftræneren hæfter sig ved, at vi i første halvleg får skabt mange chancer, vi ikke får scoret på, men at vi mister det momentum i anden halvleg. – Første halvleg er på mange måder fin, hvor vi kommer til det antal chancer, jeg tænker, vi skal bruge, for at kunne give os selv et godt udgangspunkt. Det gør vi ikke godt nok og tager ikke vare på de chancer. Vi bevæger os for meget rundt i stedet for at blive i positionerne, derfor kan vi ikke holde et fast tryk mod dem, og det er det, der bliver udslagsgiven for, vi ikke laver nok chancer. Næste kamp er på søndag i Herning, hvor vi skal møde FC Midtjylland i Superligaen. Cheftræneren ser frem til en spændende og tæt kamp. – På søndag spiller vi en spændende og tæt kamp i Superligaen mod et andet godt hold, så det skal nok blive en god kamp, hvor vi gør alt, hvad vi kan, for at stå stærkest muligt til den kamp. Den bliver vigtig, for vores videre forløb i Superligaen.