Hoff Thorup efter 0-0: Ærgerlige over ikke at vinde

26.11.2023 15:17

Det er sjældent en målfest, når vi tørner sammen med AGF, og det blev det heller ikke i søndagens møde med aarhusianerne i Right to Dream Park. Kampen endte, som den startede, nemlig uden mål til nogen af holdene, og efter kampen, der bød på flere store chancer, havde cheftræner Johannes Hoff Thorup helst set en hjemmesejr.

– Vi går jo altid efter at vinde – især her på hjemmebane. Så vi er ærgerlige over ikke at få de tre point, og som kampen udvikler sig, synes jeg også, at vi har grund til at ærgre os over, at det ikke blev til en sejr.

Et af lyspunkterne i dagens kamp var til gengæld en solid defensiv, hvor Carljohan Eriksson kunne notere sig et clean sheet. Og det var Hoff Thorup da også ganske tilfreds med. – Den del af spillet er rigtig fin, og det sagde jeg også til spillerne efter kampen. Vi er et fodboldhold med en virkelig solid base, og vi er meget svære at skabe chancer mod og score på. Det er jeg yderst tilfreds med, og jeg er også tilfreds med at se et hold, der arbejder stenhårdt for hinanden og viser en flot attitude. Vi ville ønske, at vi var lidt skarpere offensivt, så vi kunne trykke vores modstander endnu mere og skabe endnu flere muligheder i vores gode perioder, men der er bestemt også gode ting at tage med fra den her kamp.