Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Chris Sargeant efter Brøndby: Dårlig dag på kontoret

25.11.2023 16:09

På en kold lørdag eftermiddag skulle Kvindeliga-holdet en tur til Vestegnen for at møde Brøndby IF. Det blev desværre til et 2-1 nederlag på en dag, hvor holdet aldrig fandt det høje niveau, vi tidligere har set i sæsonen.

Det blev desværre til et nederlag i Brøndby, da vi spillede et topbrag i Gjensidige Kvindeligaen. Cheftræner Chris Sargeant beskriver kampen som værende den, hvor præstationen var dårligst. Han er selvsagt ikke tilfreds med kampen, beskriver han. 

– Det var en dårlig præstation i dag. Vi ved, vi kan være en meget bedre end det, vi præsterede i dag.  En dårlig dag på kontoret hvilket desværre sker en gang i mellem. Jeg tager fuldt ansvar for det, da det er mit job at forberede holdet bedst muligt. Vi havde en god træningsuge, så jeg ved ikke helt, hvad der gik galt lige nu – hvilket vi vil sætte os ned og se på.

– Der var et par gode øjeblikke, men i resten af kampen var vi ikke på samme side, så lidt nervøse ud og uden de sædvanlige gode interne forbindelser på holdet. Vi ved, at det var en dårlig præstation. Det positive er, at vi ved, vi kan gøre det meget bedre. Vi har spillerne og truppen til at være meget bedre end i dag. Så præstationen reflekterer ikke det sted, hvor vi er. Vi er langt længere end den præstation, vi lavede i dag.

– Vi er kun halvvejs i sæsonen, hvilket vi skal huske os selv på. Vi er stadig med i toppen af tabellen. Vi skal også huske på, at vi er meget bedre end præstationen i dag.

Chris Sargeant

Holdet står overfor en landsholdspause, hvilket giver træner-teamet god tid til at sætte sig ned og analysere på præstationen, forklarer Chris Sargeant. 

– Vi vil sætte os ned og se på det, hvilket vi har to uger til nu med landsholdspausen. Så vi har god tid til at fordybe os i analysen af kampen, og jeg glæder mig allerede til at komme på træningsbanen på mandag. Vi skal huske ikke at komme for højt op, når det går godt – ligesom vi ikke skal falde for langt ned, når vi har spillet en dårlig kamp. Det skal være en fin balance, for at vi kan bevæge os fremad. Vi har gode ledere i gruppen og en god mentalitet, hvilket vi skal gøre fremad.

– Vi har to kampe tilbage i 2023 – én hjemme og én ude. Det er mod gode modstandere, så vi ser frem til at spille igen. Vi er kun halvvejs i sæsonen, hvilket vi skal huske os selv på. Vi er stadig med i toppen af tabellen. Vi skal også huske på, at vi er meget bedre end præstationen i dag. Vi har reelt kun haft to spillemæssige dårlige kampe, mod Kolding og i dag, så vi skal minde spillerne om, at det kun er et lille bump på vejen.