Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Store fremskridt i 3-0 sejr over B93

14.03.2023 14:48

Mandag aften spillede vores U19-drenge træningskamp mod B93 og efter 90 flotte minutter, gik vi fra kampen med en 3-0-sejr. 

I spidsen for holdet, som var en blanding af spillere fra Right to Dream-akademiet i Ghana og vores U19-drenge, stod Head Coach of International Academy i Right to Dream, Djimi Traore. Ifølge ham var det en kamp, hvor spillerne viste rigtig positive tegn:

- B93 er altid en spændende modstander for os. De spiller en form for fodbold, som minder en del om den, vi selv spiller. Det er altid nogle gode kampe, når vi møder dem, for de vil gerne frem i banen, lægge et højt pres og spille op fra bagkæden.

- Men jeg synes, at spillerne håndterede det rigtig godt og var gode til at bruge deres styrker, samt udfordre modstanderens svagheder - specielt i første halvleg, hvor vi viste os rigtig flot frem. 

"Selvom vi kommer fra forskellige steder i verden, så spiller vi alle på den samme måde"

Djimi Traore

Da holdet var en blanding af forskellige spillere og på grund af U19-kampen i lørdags mod Randers Freja, havde holdet ikke haft meget tid sammen på træningsbanen inden kampen. Men ifølge Traore var det ikke til at se i spillet på banen.

- Vi havde ikke de bedste forberedelser til kampen, da det var en meget blandet gruppe af spillere, så inden kampen havde vi ikke mulighed for at få samlet alle i træning. 

- Men vi kunne ikke se på spillerne, at de ikke havde haft meget tid sammen inden kampen, hvilket er et tydeligt tegn på, at vores spillestil er fuldstændig inkorporeret i spillerne. 

- Det er en stor styrke i vores organisation. Selvom vi kommer fra forskellige steder i verden, så spiller vi alle på den samme måde, hvilket var tydeligt i går.

- Vi kan se, at vi er kommet langt i vores arbejde med spillerne i forhold til strukturen og disciplinen i holdet. Det er noget, vi har arbejdet hårdt og haft fokus på, så derfor er det fedt at se, at vi har udviklet os i det aspekt, afslutter Traore.