Kurland evaluerer U19-indsats efter tre nederlag

09.03.2023 14:15

U19-Cheftræner Kasper Kurland ser positive tendenser i spillet på trods af tre nederlag i træk i U19-ligaen. 

Ser man udelukkende på resultaterne, kører det ikke på skinner for FC Nordsjælland U19-hold. Tre nederlag i streg mod henholdsvis Brøndby, AC Horsens og FC Midtjylland har betydet, at vi er dumpet ned på en 9. plads i U19-ligaen - dog med to kampe i hånden i forhold til mange af holdene over os. 

Og ifølge Cheftræner Kasper Kurland skal man da også passe på med at stirre sig blind på det rent resultatmæssige. For der er flere ting i spillet, som har fungeret udemærket.

- Jeg synes egentlig, at vi har set rigtig mange gode momenter i vores seneste par kampe. Både i opbygningsspillet og til dels også i vores pres. Men vi har ikke formået at være stærke nok i vores gennembrudsspil - særligt i vores seneste kamp mod FC Midtjylland. 

- Vi ser stadig gode tegn i spillet og vi skal egentlig bare fortsætte med den proces, vi har gang i. Resultaterne skal også ses i lyset af, at vi i de seneste 13 kampe har brugt 39 forskellige spillere. Så for os handler det jo også rigtig meget om at ruste vores U17-spillere og gøre dem klar til at skulle spille U19-fodbold. På den måde investerer vi også i den næste sæson ved, at vi har så mange af vores U17-spillere, som spiller op.

Cheftræneren erkender dog, at det naturligvis ikke er godkendt, når man har tabt tre kampe i streg. Derfor satser han også stærkt på, at vi kommer tilbage på sejrssporet på lørdag, når vi hjemme i Right to Dream Park møder Randers.  

- Resultatmæssigt kunne vi selvfølgelig godt have tænkt os nogle flere point. Det siger sig selv. Og det ved vi allesammen godt. Men igen er det rigtig vigtigt for den model, vi kører med her i klubben, at vi får brugt en masse spillere og får givet spilletid til de næste, der skal gøres klar. Det betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke går på banen for at vinde. Men udviklingen af spillerne kommer i første række. 

- Drengene arbejder benhårdt til træning. De er fokuserede og kører på, så de er helt klar til kampen på lørdag mod Randers og ugen efter mod SønderjyskE, lyder det fra Cheftræner Kasper Kurland. 


Lørdagens kamp mod Randers spilles klokken 13 - og kan naturligvis streames på vores Youtube-kanal her.