Johannes Hoff Thorup: Tre grunde til tre point mod Viborg

11.03.2023 08:00

På søndag ruller bolden igen – og igen skal vi en tur til Jylland i jagten på tre point. Viborg FF er modstanderen kl. 14:00, og selvom sidste tur til fastlandet endte med et ærgerligt nederlag på en sen scoring, mener cheftræner Johannes Hoff Thorup, at holdet er kommet over skuffelsen og er klar til ligaens nummer tre.

– Det var en hård dag og noget af en mavepuster mod Silkeborg. Da jeg i sin tid startede i trænerverdenen, sagde en ældre træner til mig, at man skal kun prøve at tabe i overtiden én gang, før man ved, hvor stor pris man skal sætte på at vinde. Og det var lidt det, vi oplevede i søndags.

– Vi har analyseret på kampen, som vi altid gør, og vi har hevet nogle ting frem, som vi skal gøre bedre, så vi får noget konstruktivt ud af det. Og så er det vigtigt, at spillerne sætter ord på, hvordan de har det, og hvad de føler om situationen. For vi skal ikke skjule os, men derimod være eksplicitte omkring vores tanker. På den måde kan vi gå på banen om mandagen med klare hoveder og enighed om, hvor vi står, og begynde at arbejde mod næste kamp.

– Nu var kampen også speciel på den måde, at vi alle sammen ret hurtigt var enige om, at vi faktisk gjorde en masse rigtigt, så der var ikke så meget, der skulle bearbejdes.

Søndagens modstander er blot tre point efter os, og det grønklædte hjemmehold har blot tabt én kamp på Energi Viborg Arena.

Her kommer Johannes Hoff Thorup med tre grunde til, at dét tal bliver fordoblet på søndag 👇

TRE GRUNDE TIL TRE POINT

Presspillet 💨

– Vi skal være fuldstændig afklaret med, hvordan vi presser dem, og hvornår vi presser dem. Så det er en accept af, at de gerne må have bolden på nogle områder af banen, mens vi skal presse dem på andre.

Boldbesiddelse 🧲

– Vi vil gerne styre kampen med bolden så meget som muligt. Det lykkedes i store dele af kampen mod Silkeborg. Det er der, vi synes, at vi er bedst, og det er der, vi er mest i kontrol af kampen. Så det bliver også vigtigt.