Hoff Thorup efter sent nederlag: Små detaljer afgør fodboldkampe

05.03.2023 16:01

Til trods for et stort overtag det meste af kampen endte udekampen mod Silkeborg med et bittert nederlag, efter hjemmeholdet scorede i opgørets allersidste sekund.

Vi kom ellers foran på mål af Emiliano Marcondes kort inden pausen, men selvom der også stod FC Nordsjælland på det meste, endte Silkeborg med først at udligne efter godt en times spil og til sidst tage alle tre point i 93. minut.

Derfor var det også en ærgerlig cheftræner, der kunne gøre status efter kampen – men ærgrelsen var kun på det resultatmæssige.

– Vi ved, at vi ikke kan holde vores høje pres i 90 minutter. Så derfor skal vi også have en plan for, hvad vi gør, når vi ikke kan dét mere. Men jeg synes, at vi langt hen ad vejen gør mere end rigeligt for at få et godt resultat med hjem. Det er små detaljer, der afgør fodboldkampe mod gode hold, og jeg er fint tilfreds med vores præstation. Det er vel reelt set deres første chance, de scorer på, så det er svært at forberede sig på.

– Vi skal lave flere mål i den periode, hvor det går godt, og vi har også flere muligheder til det. Det er dét, vi skal kigge på, så vi stiller os i en bedre situation, når modstanderen kommer op omkring feltet, og der kan ske tilfældigheder.

– Silkeborg gjorde mange af de ting, vi havde forberedt os på, og derfor var det vigtigt for os at være så tålmodige med bolden, som vi var. Vi var rigtig gode til ikke at sætte den unødvendigt på spil – især fordi vi jo ved, at Silkeborg er et godt omstillingshold. Så det handlede om at have gode, lange angreb, der kunne gøre dem utålmodige, så de trådte frem, og der blev plads.

"Det er små detaljer, der afgør fodboldkampe mod gode hold, og jeg er fint tilfreds med vores præstation."

Det er anden gang i foråret, at vi må se modstanderholdet score i de døende sekunder. Men cheftræneren spår ikke spillerne til at hænge med næbet, når træningen i morgen bliver fløjtet i gang.

– Jeg er ikke så bekymret for spillerne. De er dygtige og erfarne nok til at vide, at der er et resultat, og så er der noget, der er gået forud for det resultat. Og meget af det, der gik forud, var rigtig godt i dag. Og så skal vi have fremhævet det, der er det væsentligste for os i forbindelse med at komme tilbage på sporet og levere en god præstation på søndag.

Næste kamp er om præcis en uge, når turen igen går til Jylland – denne gang Viborg. Der er kampstart kl. 14:00 i domkirkebyen.