Fra akademi til Superliga: Kaare Barslund

28.03.2023 11:51

Kaare Barslund har allerede fået spilletid i både 3F Superligaen og i DBU Pokalen, hvor det endda blev til to scoringer i samme kamp. Nu er den 19-årige forsvarsspiller blevet rykket permanent op i Superliga-truppen, og her kan du lære Barslund lidt bedre at kende.

Transitionstræner, Lasse Stensgaard:

– Kaare har gennem lang tid haft rigtig gode præstation i U19-ligaen, så derfor føler vi, at det er et naturligt skridt, at han nu bliver en fast del af Superliga-truppen. Han har et stort potentiale, hvilket vi selvfølgelig gerne vil have udløst.

– Han har allerede trænet med Superliga-truppen i længere tid og har fået debut i både 3F Superligaen og Pokalturneringen, så derfor har han stille og roligt allerede vænnet sig til tempoet og miljøet i truppen. For at komme tættere på kampminutter skal han blive ved med at udvikle sig. Derudover er det selvfølgelig også op til os trænere at blive ved med at rykke ham, så han kan udvikle de aspekter i spillet, som han har brug for.

– Han kommer fortsat til at være i spil til kampe i U19-ligaen og i Future Cup, så han sikres regelmæssigt spilletid.

Sportschef for akademiet, Mikkel Hemmersam:

– Kaare har igennem en længere periode vist store fremskridt. Han er en leder, som har været her i mange år og kender spillestilen til punkt og prikke. Han har været en profil på U19 og gjort det rigtig godt i træning med Superliga-holdet.

– I forhold til at give Kaare den nødvendige konkurrence, så er skridtet op i Superliga-truppen det naturlige næste skridt. Han er en dedikeret og dygtig forsvarsspiller, som selvfølgelig har nogle udviklingsområder, men han går en spændende fremtid i møde.

Kaare Barslund:

– Nu har jeg været med på nogle træningslejre og har også fået spilletid i nogle kampe, så nu glæder jeg mig til at tage næste skridt og komme endnu tættere på holdet. Mit fokus er på at lære truppen bedre at kende og spille mig tættere på holdet. Jeg ved ikke, om det bliver realistisk med spilletid i denne sæson, men jeg vil i hvert fald gøre mit og arbejde hen mod det, så jeg er klar, hvis muligheden skulle byde sig.

– Det spidser virkelig til, og vi går nogle meget spændende og tætte kampe i møde. Jeg får at se, hvad der virkelig er på spil, når jeg forhåbentlig en dag selv skal ind og spille de her vigtige kampe. Så det bliver en god erfaring at få og se, hvordan de andre spillere håndterer de situationer og lære en masse af det.