Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Sejr over SønderjyskE i Future Cuppen

09.05.2023 12:09

Jublen havde knapt nået at lægge sig oven på mandagens sejr over FC København, før der igen skulle spilles fodbold i Right to Dream Park.

Tirsdag eftermiddag stod den således på Future Cup, da SønderjyskE kom forbi Farum. 

Kampen endte med en 3-1 sejr til FC Nordsjælland, som viste sig godt frem på en vindblæst men solbeskinnet Right to Dream Park. 

- Først og fremmest er det jo altid godt at spille de her kampe, hvor de spillere, som måske ikke har fået vist sig så meget frem i Superligaen, får mulighed for at gøre det. Og jeg var glad for, at vi igennem stort set hele kampen kunne kontrollere spillet.

- Det irriterer mig lidt, at vi i første halvleg ikke er helt skarpe nok på den sidste tredjedel - både ift. at få sparket boldene i kassen eller få gjort chancerne store nok. For vi vil gerne lukke kampen så tidligt som muligt. 

- Men den skarphed, vi manglede i første halvleg, bliver tilgengæld vist i anden halvleg, hvor jeg synes, at vi særligt i de første tyve minutter får skabt de chancer, som vi kan forvente. Og det var en god læring for drengene, at det var den måde og med den intensitet, vi skal spille for at åbne et hold, som står lidt lavere - ligesom SønderjyskE gjorde det i dag, lyder det fra Assistenttræner Casper Røjkjær. 

Med sejren overtager FC Nordsjælland førstepladsen i Future Cuppen, hvor kun OB har mulighed for at overhale os. 


Kampfakta: 

Lasso Coulibaly ('2) 1-0 
Mikkel Hyllegaard ('15) 1-1
Enock Kofi Otoo ('55) 2-1 
Lucas Høgsberg ('60) 3-1