Nederlag til Fortuna Hjørring trods godt spil

07.05.2023 16:06

Det blev til et snævert nederlag på 2-,1 da FC Nordsjællands Gjensidige Kvindeligahold søndag eftermiddag var på besøg på Nord Energi Arena, hvor hjemmeholdet fra Fortuna Hjørring trak det længste strå.

Men det var stik imod spil og chancer, at hjemmeholdet løb med de tre point.
FC Nordsjælland dominerede spillet i første halvleg, men formåede ikke at omsætte spilovertaget til scoringer - blandt andet takket være overliggeren, der hele to gange stod i vejen.

I stedet var det hjemmeholdet, der fik netmaskerne til at blafre bag Amanda Brunholt, da Renee Marie Guion kort inde i kampen bragte Fortuna Hjørring foran. Dermed kunne værterne gå til pause med en føring.

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel, da Fortuna Hjørring kunne fordoble deres føring. 2-0 var meget misvisende for kampens forløb, men hjemmeholdet var effektive, da de fik chancen.

Det var Clara la Cour også, da hun få minutter efter, at hun var skiftet ind, kunne bringe spændingen tilbage i kampen med sin første officielle scoring for FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland presse på i slutminutterne, men det lykkedes ikke at få scoret det pointgivende mål - og dermed måtte de gå tomhændet fra Hjørring søndag.

Chancer til minimum et point
Cheftræner Chris Sargeant var ærgerlig over nederlaget i en kamp, som lige så vel kunne være tippet FC Nordsjællands vej.

- Det er naturligvis et skuffende resultat. Jeg synes, at vi har chancerne til som minimum at få uafgjort med fra kampen i dag.
Vi skabte nok chancer til at score de nødvendige mål. Men vi var ikke så gode, som vi burde være i vores egen - og i modstanderens boks.

- Udover de to mål har de ikke særlig mange chancer. Så på den måde så det fint ud defensivt. Og er vi bare en anelse mere kliniske foran mål, så taber vi heller ikke denne her kamp.

- Når det er sagt, så kan vi stadig tage en del med fra kampen i dag. Det er på udebane mod et godt hold - og det kunne lige så godt være gået vores vej. Så vi knokler videre og ser frem mod næste kamp mod HB Køge, lyder det fra Cheftræneren.

Næste kamp for FC Nordsjællands Gjensidige Kvindeligahold er om uge, når mestrene fra HB Køge kommer på besøg i Right to Dream Park.