100 kamps-jubilaren Kian Hansen: En fed rejse at være med på

02.05.2023 08:58

Inden søndagens hjemmekamp mod AGF blev anfører Kian Hansen hyldet på stadion for at have rundet 100 kampe med FCN-logoet på brystet. 

For et par uger siden rundede anfører Kan Hansen en skarp milepæl, da han i udekampen mod Randers FC spillede sin kamp nummer 100. 
Søndag var Kian Hansen og resten af FCN-mandskabet tilbage i Right to Dream Park, hvor anføreren blev hyldet for sine 100 kampe for klubben foran et stående publikum. 

Fantastisk tid i FCN

Kian Hansen kom til FC Nordsjælland i sommeren 2019, hvor han blev hentet som en profil i FC Midtjylland. Og kigger han tilbage på de 3 1/2 år, han har været i klubben, er der ét ord, der kan beskrive tiden i Farum. - Fantastisk. Der har selvfølgelig været nogle bump undervejs i form af skader. Men det, der står øverst, er, at det har været en fantastisk tid. - Det er en fantastisk klub og en fed kultur at være en del af. Den måde, vi gør tingene på – både på og uden for banen – er klasse. Og det er en fed rejse at være med på. - Det, der tiltrak mig ved FCN, var den rolle, jeg kunne få her. Jeg havde jo også en lederrolle i FCM, men der stod jeg måske lidt i skyggen af nogle store personligheder. I FCN kunne jeg få et lidt mere overordnet ansvar - og det tiltrak mig helt sikkert.

Rollen som anfører

Kian Hansen etablerede sig hurtigt som en leder, efter ankomsten til Farum - og der gik da heller ikke længe før, han blev anfører på holdet. Om rollen som anfører siger Kian Hansen: - Det er svært at definere, hvad en god anfører er. Alle har deres egen ledelsesstil - og det har jeg også. Jeg prøver at være et godt forbillede og gå forrest. Det kan godt være, at jeg er mere stille end andre, men når jeg går ind over kridtstregerne, så åbner jeg også verbalt. Og så tror jeg godt, at alle ved, at jeg på. - Jeg prøver altid at hjælpe min holdkammerater bedst muligt. Det kan godt være, at nogle vil have flere råd end andre. Og der prøver jeg at gøre alt, hvad jeg kan på min egen måde, som måske ikke er den mest højtråbende, men jeg tror også, at folk ved, at når jeg åbner munden, ser det fordi, jeg mener det. - Fra jeg er kommet til nu har jeg hele tiden haft fokus på at udvikle mig selv. Både personligt og på åbne. Men samtidig vil jeg også gerne give noget til de unge drenge, - Det der tiltrak mig ved FCN var den rolle, jeg kunne få her. Jeg havde jo også en lederrolle i FCM, men der stod jeg måske lidt i skyggen af nogle store personligheder. I FCN kunne jeg få et lidt mere overordnet ansvar - og det tiltrak mig helt sikkert. - Men det var også hele historien om FC Nordsjælland og Right to Dream - og den måde, som tingene bliver gjort på herovre, som lokkede.