Græsted IF er nyeste medlem i FCN Klubsamarbejde

25.05.2023 13:49

Græsted IF er ny samarbejdsklub i FCN Klubsamarbejde. Den nordsjællandske klub er den seneste i rækken af i alt 19 samarbejdsklubber, og den nye aftale vækker glæde i Græsted, fortæller Claus Sander.

– Vi er rigtig glade. For to år siden havde vi 18 ungdomsspillere, og i dag har vi 80, så vi er en klub i vækst, og det viser denne aftale også. FC Nordsjælland er kendte for arbejdet med helt unge spillere, så det giver rigtig god mening for os. Vi er interesserede i at få så meget sparring og inspiration som muligt, og dét kan vi i høj grad få med det her samarbejde. Her kan vi få nogle linjer, idéer og rammer for vores træning, så det bliver mere struktureret og effektivt.

Samarbejdet med Græsted IF betyder, at FC Nordsjælland får endnu mere kontakt til klubberne i området, og det er en klar ambition fra Christian Winther Borup.

– Vi er utrolig glade for at byde Græsted IF velkommen i FCN Klubsamarbejde, som nu tæller 19 klubber fra Nordsjælland og omegn. Græsted deler vores syn om at udvikle børnetrænere og passer desuden perfekt ind i vores planer om yderligere lokal forankring, og at alle børn skal have lov til at drømme store drømme. Så det har været en aftale, der gav god mening for begge parter, og jeg er sikker på, at alle bliver rigtig glade for samarbejdet.

– FCN Klubsamarbejde bygger på træner-, klub- og spillerudvikling og så en masse gode oplevelser for drenge og piger med mulighed for at træne i Right to Dream Park og møde vores Superliga- og Kvindeliga-spillere. Så det glæder jeg mig allerede til at kunne tilbyde Græsted IF’s spillere og trænere.