En fantastisk sejr

09.05.2023 08:36

Weekendens kamp mod Lyngby lugtede af revanche efter nederlaget i Pokalen. Drengene gik til opgaven med stor koncentration og disciplin, og tog ganske fortjent de 3 point.

Efter kampen var cheftræner, Kasper Kurland, også ovenud tilfreds med sit mandskab.

– Det var en fantastisk sejr. Meget af vores forberedelse til denne kamp havde med sidste kamp at gøre, som vi bestemt ikke var tilfredse med. Drengene var suveræne. Meget fokuserede. Og selvom forholdene var svære – banen var dårlig, og der var meget vind – holdt vi fast i vores plan, og blev belønnet. Der var også en kæmpe glæde i omklædningsrummet bagefter. En fantastisk sejr.

U19-drengene fortsætter deres sejrsstime i ligaen, og en tredjeplads er indenfor rækkevidde, men det er ikke det vigtigste, hvis man spørger Kasper Kurland. – Vi kigger ikke så meget på tabellen; vores fokus er den mentalitet, som drengene udviser i øjeblikket. Vi ved godt, at vi kan vinde bronze, og det går vi selvfølgelig efter, men vi jagter først og fremmest flere gode præstationer. Vi ved, hvordan vi skal arbejde, og det er igennem vores gode struktur, at vi skal vinde de sidste kampe. Så fokus er struktur og mentalitet.

Næste kamp er rykket til søndag

Fire af U19-spillerne er med landsholdet i Tyskland, derfor er kampen mod OB rykket til på søndag. En kamp, som alle på holdet ser frem til. – Det bliver fedt at komme tilbage på vores egen bane efter tre kampe ude. Vi skal tage fat om kampen, som vi har for vane at gøre, og så skal vi spille vores eget spil. Drengene glæder sig.