Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Efter 5-3-nederlag: Det var en hektisk kamp

04.05.2023 18:32

Efter en hæsblæsende kamp i Parken kunne vi desværre ikke booke billet til dette års pokalfinale, som bliver med deltagelse af aftenens modstander fra FC København. Kampen endte 5-3 til hjemmeholdet, og allerede efter godt 20 minutters spil viste måltavlen 3-1.

Ernest Nuamah udlignede værternes føring på straffespark, og i anden halvleg kunne Jacob Steen Christensen reducere til 4-2, mens Wahid Faghir kom på banen og gjorde det til 4-3. Men lige lidt hjalp det desværre, og da Diogo Goncalves scorede fra straffesparkspletten til slutresultatet 5-3, betød det samtidig en samlet sejr på 7-6 til FC København.

Efter kampen var det naturligvis en skuffet cheftræner, der havde svært ved at glæde sig meget over de tre scoringer til hans mandskab.

– Man skal altid se på hele kampbilledet, og det var meget åbent i dag. Det var to hold, der gerne ville spille fodbold og ud over stepperne, og det betød selvfølgelig også, at der var mindre godt forsvarsspil omkring nærmest alle kampens otte mål.

– Det var en hektisk kamp. Der var gang i den, og ude på bænken skulle vi hele tiden finde balancen i, hvor meget gang i den vi kunne tåle. For det var en kamp i et rigtig højt tempo. Og når der spilles i så højt et tempo, opstår der automatisk flere fejl, fortalte Johannes Hoff Thorup efter kampen.

Det var en kamp, der bølgede frem og tilbage, og midt i skuffelsen over den missede finaleplads kunne cheftræneren godt finde et lille lyspunkt i de mange skabte chancer.

– Vi er vildt ærgerlige over de mål, vi giver væk. Der er flere af dem, som vi simpelthen ikke må indkassere i sådan nogle situationer. Men vi er samtidig farlige i hele kampen, så vi sad på intet tidspunkt med en skidt fornemmelse. Vi er ikke i tvivl om, at vi kan ryste dem – også her på deres hjemmebane – men lige nu fylder skuffelsen selvfølgelig mest.

Allerede på mandag gælder det revanche, når FC København kommer til Right to Dream Park i 3F Superligaen. Der er kampstart kl. 19:00, og nu venter nogle dage, hvor Hoff Thorup og trænerteamet skal forberede sig på dén kamp.

– Vi skal hjem og kigge på, om vi kan tillade at gøre kampen så åben igen. Det kan godt være, at vi skal tage nogle forbehold, for selvom vi ved, hvor vi kan ramme dem og skabe chancer, så må vi ikke give så meget væk, som vi gør. Så det bliver en hårfin balance at finde ud af, hvor meget vi kan åbne. Vi vil helst ikke op at skulle score tre-fire mål for at vinde.

– Det var fantastisk at se så mange fans i dag. Det gav spillerne et kæmpe rygstød og tro på tingene. Så det sætter vi virkelig meget pris på, og vi glæder os til at se dem igen på mandag til en forhåbentlig god kamp.

Du kan købe billet til mandagens opgør mod FC København lige her.