Foto: Noah Thilemann

Carrie Kveton efter trippel pokal-triumf: Viser hvor stærkt et akademi, vi har

15.05.2023 08:32

Søndag blev det til en tredobbelt pokaltriumf, da vores U13, U16 og U18-piger alle vandt deres finaler. En kæmpe bedrift der illustrerer det fantastiske arbejde, der bliver udført på akademiet, lyder det fra Cheftræner for U18-holdet, Carrie Kveton. 

- Det er jo virkelig en flot præstation, at vi har tre U-hold på kvindesiden, som går hele vejen og vinder pokalturneringen. Vi har også et førstehold, som er et af de yngste i Kvindeligaen - og som i øvrigt også er i Pokalfinalen. 

- Det viser, at vi virkelig tror på processen i FCN. Vores mål er at udvikle de bedste spillere i Danmark - og vi kan jo se, at vi udvikler spillere til vores egne førstehold, men også til landsholdene. Så der er ingen tvivl om, at det arbejde, der bliver udført på akademiet, virkelig bærer frugt.

Hendes eget U18-hold endte med at vinde deres kamp over Brøndby med 2-1. En kamp, som FC Nordsjælland startede med at komme bagud i, men fik vendt på hovedet i kampens sidste minutter. 

Og hun var stolt over den præstation, holdet lagde for dagen søndag eftermiddag. 

- Jeg er enormt stolt af hele holdet i dag. Det er virkelig en holdpræstation i dag. Og det lyste ud af dem, at de bare skulle vinde denne her kamp. Brøndby er et rigtig godt hold, og vi skulle spille op til vores bedste. Men pigerne gjorde et helt fænomenalt job og formåede at slå tilbage, selvom vi kom bagud. 

Det var tredje år i streg, at U18-holdet vandt pokalturneringen. 

"Der er ingen tvivl om, at det arbejde, der bliver udført på akademiet, virkelig bærer frugt"

Carrie Kveton