100 kampe for FCN: Nyder hvert sekund

24.05.2023 08:21

Siden sin debut i 2019 er det blevet til over 100 kampe for Oliver Villadsen i den røde trøje. Her kigger han tilbage på tiden efter skiftet fra samarbejdsklubben Blovstrød IF til FC Nordsjælland.

Fra Blovstrød IF til FC Nordsjælland

– Den dreng, der kom til FC Nordsjælland, havde en masse store drømme. Jeg var inde at se stort set alle hjemmekampene i 2012, da vi vandt guld, og jeg drømte om at blive ligesom alle de spillere, der løb rundt inde på banen. – Da jeg fik min debut, var jeg selvfølgelig meget nervøs. Men det var også vildt surrealistisk. Jeg var selvfølgelig skiftet til FC Nordsjælland fra Blovstrød IF, fordi jeg håbede på at ende på Superliga-holdet, men lige pludselig at stå der betød rigtig meget for mig og min familie.

En tid med op- og nedture

– Det har været en tid fyldt med op- og nedture. Da jeg kom op, var der jo en Mads Døhr Thycosen foran mig, og jeg havde svært ved at spille mig på. Så jeg måtte tage til takke med en rolle som indskifter, men så kom der nogle skader og lidt af hvert, så jeg fik lidt flere chancer. Og sidste sæson var vi med i nedrykningskampen, mens vi i år spiller med om guldet. – Så jeg har været fokuseret på at nyde hvert sekund.

Det støtter jeg 🤝

Som et nyt tiltag har FC Nordsjælland valgt at spillere med kampjubilæum på 100 kampe og derover kan donere 5000 kr. til en valgfri organisation. Oliver Villadsen har valgt at støtte Læger uden Grænser, der er en international, ikke-statslig humanitær nødhjælpsorganisation – Jeg synes, at Læger uden Grænser gør et kæmpestort arbejde rundt omkring i verden, og det vil jeg gerne støtte og sætte lidt fokus på. Måske er der især i denne tid brug for deres indsats med alle de udfordringer og konflikter, der er, så vi må ikke tage deres arbejde for givet.