1 - 1 mod HB Køge

14.05.2023 14:22

Over et flot besøgt Right to Dream Park strålede forårssolen, og på de solbeskinnede lægter kølede det forventningsfulde publikum sig ned med kolde drikke. Kampen mod HB Køge var medrivende og velspillet. Intensiteten var høj og spændingen intakt til sidste fløjt.

Der var en tydelig koncentration at spore i spillernes ansigter før kampen mod HB Køge. Og det blev da også en intens kamp. Begge hold var gode med bolden, aggressive i nærkampene og i stand til at spille sig frem til fine chancer. HB Køge bragte sig foran efter 25 minutter, men det slog imidlertid ikke FC Nordsjælland ud. Holdet kæmpede videre, og ti minutter senere kunne Princess udligne med et elegant og velplaceret hovedstød.

Efter kampen mod topholdet fra HB Køge var Chris Sargeant også ovenud tilfreds med sit hold. – Vi viste igen i dag, hvor gode vi er. Jeg er meget tilfreds med arbejdsindsatsen og energien på holdet, og hvordan vi var i stand til at kontrollere kampen. I første halvleg var vi ikke helt stærke nok i presspillet, og HB Køge skabte for mange farlige situationer med gode sideskift. Men det fik vi under kontrol. Vi skabte ikke helt så mange chancer i anden halvleg, som jeg kunne ønske mig, til gengæld standsede vi HB Køge i at score flere mål. Uafgjort kan vi være tilfredse med, men det er det gode spil og kampgejsten, som jeg gladest for. Nu skal vi bygge videre på det momentum, som holdet har lige nu. Næste kamp, ude mod Brøndby, bliver svær, men vi har kvaliteterne til at vinde – det viste vi i dag.