FCN og Simone Andersen forlænger kontrakten

25.06.2023 07:00

Den rutinerede midtbanespiller, Simone Andersen, der gennem flere år har været en fast del af FC Nordsjællands Kvindeliga-hold har skrevet under på en 2-årig kontraktforlængelse med FCN.

Simone Andersen blev én af blot tre FCN-spillere til at vinde Gjensidige Kvindepokal for anden gang, og nu kan den 27-årige midtbanespiller gå på sommerferie velvidende, at hun og FC Nordsjælland er blevet enige om at forlænge kontrakten med 2 år.

Jessica Davis, sportschef for Kvindeliga-holdet:

- Simone har været en del af holdet længere end nogen anden og er en af de vigtigste personer i truppen. Hun bringer en masse glæde på holdet, hvor hun sørger for at alle har det godt. Simone er utrolig vigtig for kulturen på holdet, da hun sætter standarden for, hvordan man er på og udenfor banen.

- Hun har i denne sæson selv været gennem en utrolig god udvikling, hvor hun har fundet sin rolle på holdet, hvilket har været med til at løfte hende. Jeg tror, at Simone i næste sæson kommer til at løfte et stort ansvar på holdet.

Simone Andersen:

- Jeg har valgt at forlænge med klubben, da klubbens ambitioner matcher mine egne. Vi har ikke haft et resultatmæssigt godt forår, men vi har rykket os utrolig meget på måden, vi vil spille på, og jeg tror vi kan blive endnu bedre næste år, og gøre det endnu sværere for topholdene, og det vil jeg gerne være en del af.

- Det betyder sindssygt meget for mig at forlænge med FC Nordsjælland. Jeg har fra et personligt perspektiv haft et rigtig godt forår, hvor jeg har fået en del spilletid, og har samtidig udviklet mig meget som person. Jeg har stor tiltro til klubben og trænerne, og til at min udvikling vil blive ved med at gå fremad, hvorfor jeg også er stolt af, at klubben og trænerteamet fortsat tror på mig.

Født: 17. april 1996 Debut på førsteholdet: 18. april 2019