Princess skriver under på en 2-årig kontraktforlængelse

24.06.2023 08:00

19-årige Princess Marfo blev i vinteren 2022 den første kvindelige spiller til at tage skridtet fra Right to Dream til FC Nordsjælland. Hun skrev dermed historie ved at være den første, der tog turen fra Ghana til Kvindeliga-holdet.

Nu kan der tilføjes endnu et kapitel til historien om Princess, da hun og FC Nordsjælland har underskrevet en ny aftale, der løber frem til sommeren 2025.

Jessica Davis, sportschef for Kvindeliga-holdet:

- Princess er et perfekt eksempel på en spiller fra Right to Dream. Det har været fantastisk at se hendes udvikling fra, da hun kom til FC Nordsjælland til, hvor hun er nu både som spiller og menneske. Jeg er virkelig glad for, at hun har forlænget med FC Nordsjælland, og jeg er utrolig glad for at kunne følge hendes udvikling på tætteste.

- Jeg har haft mange samtaler med hende i forbindelse med kontraktforlængelsen, hvor jeg har forklaret hende, at vi som klub virkelig tror på hende. Jeg er sikker på, at FC Nordsjælland er det rette sted for Princess at være lige nu i forhold til hendes udvikling. Princess har alle værktøjerne til at kunne lave skiftet til udlandet, og vi er glade for al den tid, vi kan få med hende, hvor vi vil gøre vores for, at hun er klar til at tage det næste skridt.

Princess:

- Jeg har valgt at forlænge med FC Nordsjælland, da det er en klub, der giver mig mulighed for at udvikle mig til at blive den bedste version af mig både som spiller og menneske.

- Drømmen er at spille Champions League og være med til at skrive historie i klubben, hvilket jeg håber sker inden for de næste par år. Klubben er et godt sted og jeg vil gerne fortsat være en del af den positive udvikling i FC Nordsjælland.

- Folkene i og omkring klubben arbejder hver dag for at vi spillere kan udvikle os under de bedste forudsætninger, hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg er stolt af, at jeg stadig spiller i FC Nordsjælland i næste sæson og tror fortsat, at klubben er det rette sted for mig at være.

Født: 2. oktober 2003 Debut: 26. marts 2022