Fremragende præstation i Jessica Davis' sidste hjemmekamp

03.06.2023 17:35

Jessica Davis' sidste hjemmekamp blev en opvisning i smuk fodbold. FC Nordsjællands kvindehold skabte mange chancer, leverede et hav af flotte detaljer og vandt fortjent med 3-1 over FC Thy-Thisted Q. Efter kampen var cheftræner Chris Sargeant rørt og stolt.

– Vi var fremragende i dag. Alle spillede op til deres bedste, og det glæder mig virkelig, at vi kan hylde Jess med en så gennemført og velspillet indsats. Vi kunne have scoret flere mål, men vi spillede fantastisk. Vi skabte mange chancer, og jeg vil sige, at det er noget af det bedste fodbold, vi har spillet hele sæsonen.

Troen på holdet og på egne evner kunne tydeligt ses på banen i dag. Spillerne gik til opgaven med høj selvtillid og initiativ. Og det er netop denne mentalitet, som skal tages med videre, når FC Nordsjælland møder Kolding IF i Gjensidige Kvindeligaens sidste kamp og Fortuna Hjørring i Pokalfinalen. – Næste kamp mod Kolding er endnu en svær kamp, men vi skal bare fortsætte med at spille og kæmpe, som vi gør nu. Hvis vi kan præstere, som vi gjorde i dag, ser det rigtig godt ud. Holdet har stadig momentum, og der er en selvsikkerhed blandt spillerne, som også er med til at løfte niveauet. Det ser jeg også til træning - alle yder deres maksimale.

Det var en meget følelsesladet Jessica Davis, der spillede sin sidste hjemmekamp, men hendes professionalisme var som altid upåklagelig. Hun spillede på sit tårnhøje niveau og dirigerede holdet i vanlig stil. – Hun har haft en helt fantastisk karriere, og i dag var hun også helt utrolig. Der var mange følelser i spil, men det så man ikke på banen. Nu har hun to kampe tilbage i FCN-trøjen, som vi vil værdsætte i allerhøjeste grad, men det her var hendes sidste hjemmekamp, og det er selvfølgelig en særlig dag. Hun fortjener vores største respekt.