FC Nordsjælland henter Jeppe Tverskov

21.06.2023 07:59

30 år. 247 Superliga-kampe. Anførererfaring.

FC Nordsjællands Superliga-mandskab får tilført en god portion rutine til den kommende sæson. Jeppe Tverskov, som igennem en årrække har markeret sig som en stor profil i landets bedste række, har således skrevet under på en kontrakt gældende frem til sommeren 2025.

Den tidligere OB- og Randers-spiller, som både har varetaget positionen som midterforsvarer og central midtbanespiller, tager derfor fat på forberedelserne til den nye sæson sammen med de nye holdkammerater i Farum på mandag.

 

Jan Laursen, sportschef for Superliga-holdet:

– Med vores store ambitioner og en sæson, der forhåbentlig kommer til at kræve mange kampe, in mente, så er det fantastisk at få en af Superligaens bedste spillere på både stopper- og midtbane-positionen ind – og tilmed tidligt i vinduet. Jeppe er en erfaren profil, der er vant til at tage ansvar. Vi har derfor en stærk tro på, at den erfaring og karakter, han kommer ind med, kan give en masse til vores meget unge hold. Vi har fulgt ham igennem længere tid med stor interesse, og han har gjort meget stort indtryk på os under de samtaler, vi har haft.

– Jeppe har formået at opbygge en stærk erfaring, fordi han er en dygtig og intelligent spiller, der også har passet godt på sin krop og derfor næsten altid er fit. Det har også en stor værdi. Samtidig har han i form af sit hverv som først viceanfører og sidenhen anfører vist, at han er et aktiv som leder – og det er vigtigt at have i et miljø som vores. Det har været tydeligt i processen, at Jeppe er meget eftertragtet af klubber både inden og uden for landets grænser, hvilket gør os ekstra stolte over at han har valgt netop FC Nordsjælland.

"Jeg håber på rigtig mange oplevelser, og jeg glæder mig til at bygge videre på en rigtig god sæson her i klubben."

Jeppe Tverskov

Jeppe Tverskov:

– Jeg er glad, og jeg er spændt. Især det sidste. Jeg er 30 år og havde kontraktudløb for nogle uger siden, så det har været nogle vigtige beslutninger, jeg skulle tage. Men nu har jeg ro i maven og er sikker på, at jeg har truffet den helt rigtige. Når man mødes med folk fra klubben, bliver man hurtigt draget og interesseret i den måde, tingene bliver gjort her, og der er generelt mange inspirerende mennesker.

– Jeg er en naturlig leder, der går forrest, og her er der en masse unge spillere med brug for nogle støttende pæle rundt om sig. Det er en af de kvaliteter, jeg har, og det er noget, jeg rigtig gerne vil udvikle endnu mere på, fordi jeg synes, at det er spændende. Så derfor giver det her skifte rigtig god mening for mig. Jeg håber på rigtig mange oplevelser, og jeg glæder mig til at bygge videre på en rigtig god sæson her i klubben og selvfølgelig også at spille nogle spændende kampe i Europa.

Jeppe Tverskov kommer til FC Nordsjælland på fri transfer og vil spille med nummer 6 på ryggen.