Silja Weinell skriver under på en 2-årig kontraktforlængelse

28.07.2023 14:00

19 år, forsvarsspiller og siden sommeren 2022 en fast del af Kvindeliga-truppen. Sådan kunne en kort beskrivelse af Silja Weinell lyde, der har taget turen fra akademiet op til Kvindeliga-truppen.

Nu kan der tilføjes endnu et punkt til fortællingen om den unge forsvarsspiller, da hun og FC Nordsjælland har skrevet under på en 2-årig aftale, der løber frem til sommeren 2025.

Jessica Davis, sportschef for Kvindeliga-holdet:

- Det er fantastisk, at Silja fortsat er en del af Kvindeliga-holdet i denne sæson. Hun har udviklet sig utrolig meget det sidste år, og hun har også fået noget spilletid i løbet af foråret, hvilket har betydet, at hendes selvtillid er vokset.

- Hun er ekstrem professionel i sin tilgang til spillet, og hun besidder en stærk arbejdsradius og attitude. Silja er med til at påvirke kulturen på holdet positivt, hvorfor vi er utrolig glade for at have forlænget med hende. Vi glæder os til at følge hendes fremtidige udvikling i FC Nordsjælland.

Silja Weinell:

- Det er meget stort for mig at skrive under på en forlængelse med FC Nordsjælland, da jeg ser det som et stort skridt i forhold til min egen udvikling. Jeg har spillet i klubben i et par år nu og er virkelig stolt af, at jeg nu kan se frem til to år mere i FC Nordsjælland.

- Der er et utrolig godt udviklings- og træningsmiljø i FC Nordsjælland, hvilket jeg sætter stor pris på at være en del af. Jeg har det virkelig godt i klubben og med pigerne, så det er den helt rigtige klub for mig.

- Jeg håber, at jeg over de næste to år kan fortsætte min positive udvikling og være med til at bidrage til holdets udvikling. Vi har lige vist, at vi kan konkurrere med de bedste i Danmark med vores sejr i pokalfinalen, så jeg håber, at de næste sæsoner også kommer til at byde på gode resultater og store oplevelser.

Født: 4. marts 2004 Debut for førsteholdet: 7. maj 2023