Optakt til sæsonens første udekamp

28.07.2023 13:00

Efter en god åbning af sæsonen i 3F Superligaen i Right to Dream Park venter nu sæsonens første udekamp.

På mandag skal Superliga-holdet en tur til Aarhus, hvor AGF venter i anden spillerunde. AGF lagde også fra land med en sejr, så cheftræner Johannes Hoff Thorup forventer et tæt opgør.

- Jeg forventer en lige kamp, hvor det er de små marginaler, der kommer til at afgøre det. Det er et svært sted at spille, så vi skal spille op til vores bedste igen.

- Jeg tror godt, at kampen kan blive mere åben end vores seneste opgør i Aarhus, hvor der ikke var ret mange chancer, da det blev meget taktisk – det er jeg ikke er sikker på, at det bliver igen på mandag. Det er to hold, der har mødt hinanden en del gange inden for en kort periode, så vi kender hinanden godt, og vi er indstillede på hinandens styrker og svagheder.

Sæsonen åbnede på flotteste vis med en 4-1-sejr over Viborg FF, og Johannes Hoff Thorup påpeger, at der er mange gode ting fra opgøret at tage med videre til mandagens kamp mod AGF.

- Jeg forventer, at vi kan fastholde mange af de gode ting, vi viste i mandags. Jeg synes, at vi var rigtige gode i vores pres i perioder af kampen og til tider gode med bolden, og det håber jeg også bliver vores udtryk på mandag. Vi får det svært mod AGF, hvis vi ikke er skarpe i de to faser.

- Kampbilledet kan godt blive lidt anderledes end i mandags, men jeg vil dog sige, at AGF spiller ret friskt til. De er især ret gode til skabe farlige situationer på ydersiden med deres wingbacks, så det er noget, vi skal have et øje på. Dertil skal vi være lidt bedre til at forsvare, end vi var i perioder af kampen mod Viborg, som havde lidt af den samme tilgang med wingbacks, der kunne slå farlige indlæg.

Der er kickoff kl. 19:00, og hvis du vil med til Aarhus for at støtte Kian Hansen og co., så har Wild Tigers arrangeret en bustur – læs mere her.