Optakt til de sidste træningskampe: Skal spille stammen tættere sammen

13.07.2023 15:30

I morgen er sidstedagen på træningslejren i Østrig, men inden Superliga-holdet vender hjem til Farum venter der to træningskampe mod Olympiakos F.C. og FC Magdeburg.

De to træningskampe er sidste test, inden sæsonen i 3F Superligaen går i gang den 24. juli i Right to Dream Park mod Viborg FF. Cheftræner Johannes Hoff Thorup vil derfor også bruge morgendagens to kampe til at give en masse spilletid til hele truppen og samtidig spille stammen tættere sammen.

- Den første træningskamp skal bruges på at komme endnu tættere på den stamme, der skal gøre det for os i de første Superliga-kampe. Vi er ikke lagt fast på noget endnu, da der stadig er nogle positioner, der er åbne. Vi skal have spillet rytmer og aftaler endnu tydeligere ind på holdet, så vi er klar til sæsonstarten den 24. juli.

- I den anden kamp har vi valgt at prioritere, at der er nogle, som kan spille 90 minutter frem for at skulle sidde på bænken i kampen mod Olympiakos. På den måde vil der også være folk i kampen mod Magdeburg, der vil være tæt på Superliga-truppen. Kampen mod Magdeburg vil til tider være en ret hård test for vores helt unge drenge, hvor vi vil arbejde med at skabe vores udtryk i kampen.

"Vi er ikke lagt fast på noget endnu, da der stadig er nogle positioner, der er åbne."

Johannes Hoff Thorup

Efter sidste uges to gode træningskampe mod FC Red Bull Salzburg og SV Wehen Wiesbaden håber Johannes Hoff Thorup at se det samme udtryk fra spillerne i morgendagens to kampe.

- Vi har i løbet af træningslejren arbejdet på vores offensive spil og finslebet nogle defensive detaljer, som vil være fokuspunkterne for begge kampe i morgen. Vi forbereder os ikke helt på samme måde på modstanderen, som vi ville gøre, hvis det var en Superliga-kamp, hvorfor vi har langt mere fokus på os selv i de to kampe, vi skal spille i morgen.

- Jeg håber, at jeg ser rigtig meget af det samme, som jeg så i de to kampe i lørdags. Der havde vi en rigtig god sammenhæng i holdet, og der var en vilje til at arbejde hårdt hele tiden, som jeg håber at se igen. Dertil viste vi, at vi er et rigtig godt sted – især offensivt – hvor vi kunne dominere store dele af kampen med bolden og også var i stand til at skabe chancer. Så det håber jeg, vi kan få frem igen.

Første sæsonkamp i 3F Superligaen spilles i Right to Dream Park mandag den 24. juli mod Viborg FF, og du kan stadig sikre dig billet til kampen her.