FCN og Olivia Thorndahl forlænger kontrakten

27.07.2023 17:00

19-årige Olivia Thorndahl blev frem mod sidste sæson rykket fra akademiet op i Kvindeliga-truppen, hvor hun i den forgangne sæson også fik sin debut i Gjensidige Kvindeligaen.

Nu kan den unge forsvarsspiller vende tilbage fra sommerferien vel vidende, at hun har skrevet under på en ny kontrakt med FC Nordsjælland, der løber frem til sommeren 2025.

Jessica Davis, sportschef for Kvindeliga-holdet:

- Vi er virkelig glade for, at Olivia bliver hos os i FC Nordsjælland. Hun har i den forgangne sæson været utrolig professionel og har tilføjet en god energi til resten af holdet hver eneste dag. Hun skubber sine holdkammerater til at blive bedre hver dag og har den fordel, at hun kan spille flere af positionerne i vores bagkæde.

- Olivia er en utrolig stærk forsvarsspiller og har forbedret sig helt vildt i spillet med bolden, så vi ser frem til at følge hendes udvikling. Vi er glade for, at hun har valgt at blive i klubben, og vi håber, at vi kan være med til at udvikle hende til det næste niveau.

Olivia Thorndahl:

- Jeg er rigtig glad for at have forlænget min kontrakt med FC Nordsjælland, og er spændt på, hvad den kommende tid bringer. Jeg glæder mig over, at jeg fortsat er i klubben og ser frem til den kommende sæson.

- Jeg har valgt at forlænge min kontrakt, da FC Nordsjælland har et utrolig godt træningsmiljø. Dertil trives jeg godt i klubben, hvor både staben og spillerne er med til at skabe gode forudsætninger for at man som ung spiller kan udvikle sig.

- Det betyder meget for mig at spille i FC Nordsjælland, da jeg har spillet mange år i klubben og virkelig synes, det er en god og tryg klub at spille i.

Født: 21. marts 2004 Debut for førsteholdet: 7. maj 2022