Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Sports Photo

Hoff Thorup efter 4-1-sejren: Enormt imponeret af mentaliteten

24.07.2023 20:43

FC Nordsjællands Superliga-mandskab kom flyvende fra start i den nye sæson med en 4-1-sejr over Viborg FF i Right to Dream Park.

Ernest Nuamah satte bolden i kassen tre gange – det sidste mål blev scoret af Benjamin Nygren. Men allerede efter 10 minutter havde gæsterne bragt sig foran, og netop begyndelsen af opgøret var der ikke tilfredshed med hos cheftræner Johannes Hoff Thorup.

Han roste størstedelen af holdets indsats i omklædningsrummet efter slutfløjtet, men han fremhævede samtidig, at der også var læring at tage med fra begyndelsen af opgøret, hvor FCN-spillerne havde udfordringer med at sætte sig på tingene.

- Vi spiller selvfølgelig altid for at vinde, men det er også vigtigt at dykke endnu dybere, når vi kigger på vores præstationer. I dag var der nogle perioder – især i starten af første halvleg – som ikke var gode nok. Det italesatte jeg både i pausen og her efter kampen. At vi ikke kan starte fodboldkampe på den måde, lyder det fra FCN-cheftræneren.

- Vi har talt om, at Viborg er et indlægshold, og det skulle vi lukke ned for ved bl.a. at være aggressive ved vores backs med hjælp fra vores midtbane. Vi blev for passive og tillod indlæg og spil omkring vores felt, og så kommer vi til at skulle forsvare for meget. Det var ikke det, vi ønskede. Vi må ikke begynde at bakke lidt, som vi gjorde i nogle situationer.

 

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Sports Photo

"Vi justerede både lidt i presset og i spillet med bolden – og jeg synes, at vi for alvor fik fat derfra"

Johannes Hoff Thorup