Hoff Thorup efter sejr: Skal skrabe så mange point sammen som muligt

31.07.2023 21:00

Sæsonens første udekamp var mod AGF på Ceres Park, og her blev det til en nordsjællandsk 3-1-sejr.

Kampen startede ellers med et stort pres fra hjemmeholdet, der tilspillede sig flere chancer, men langsomt arbejdede vi os ind i kampen, og det gav pote efter 35 minutter, hvor Benjamin Nygren scorede et flot mål.

Og det glædede cheftræner Johannes Hoff Thorup.

– Vi justerede en del undervejs. Det var en af de svære, og AGF er et godt hold, som giver os nogle udfordringer. Hvis man ikke kommer tæt nok på dem, så får de slået en masse indlæg, der kan give alle mulige afslutningsmuligheder, og det fik de lov til i starten. Så får vi scoret et flot mål og får generelt skabt nogle gode situationer, og i pausen får vi justeret endnu mere, hvorefter vi spiller en rigtig flot anden halvleg.

I anden halvleg fik Ibrahim Osman scoret sit første Superliga-mål, da han afsluttede et flot opspil, og Marcus Ingvartsen slog det sidste og afgørende søm i kisten, da han eksekverede et straffespark kort før slutfløjtet.

"Der venter os et tætpakket program den næste tid, hvor vi skal spille europæisk og Superliga, så vi er opmærksomme på at skrabe så mange point sammen som muligt her i starten."

Johannes Hoff Thorup

De seks point luner i stillingen, men holdet kan bruge dem til mere end bare dét, mener cheftræneren.

– Sejren betyder selvfølgelig, at vi bakker mandagens gode start op med en endnu bedre start. Der venter os et tætpakket program den næste tid, hvor vi skal spille europæisk og Superliga, så vi er opmærksomme på at skrabe så mange point sammen som muligt her i starten.

– Vi startede sæsonen mod sidste sæsons fjerdeplads, og i dag mødte vi bronzevinderne. Så det er stærke hold, vi allerede har slået, og AGF taber generelt ikke mange kampe på den her bane. Så at tage herover og vinde 3-1 skal vi være glade og stolte over, og så skal vi bruge det til at arbejde hen imod det næste, der venter os.

På søndag er vi tilbage på hjemmebanen i Right to Dream Park, når vi tager imod Brøndby IF. Gæsterne plejer at være garanti for nogle underholdende kampe, og Hoff Thorup ser allerede frem til mødet.

– Nu skal vi bruge energien fra den gode start til at arbejde hen imod kampen mod Brøndby. Det bliver højst sandsynligt en lige kamp ligesom i dag, hvor vi skal være dygtige i de små detaljer. Både de taktiske, men også i de individuelle, der kan afgøre det til vores fordel. Det er vi ret overbeviste om, at vi har kvaliteterne til.

Du kan købe billet til opgøret lige her.