Hoff Thorup efter de sidste træningskampe: Det begynder at krible

14.07.2023 18:45

Den sidste dag af træningslejren i Østrig bød på to træningskampe mod Olympiakos F.C. og FC Magdeburg. De to kampe endte henholdvis med 1-1 mod Olympiakos F.C. og et 2-0 nederlag til FC Magdeburg.

Det betyder, at Superliga-holdet efter otte dages træningslejr i Østrig vender hjem til Danmark med en sejr, to uafgjorte og et nederlag i bagagen. 

Overordnet set har træningslejren været utrolig vellykket, og cheftræner Johannes Hoff Thorup er også glad for dagens præstationer.

- Den første kamp var på et endnu højere niveau end vores kamp mod FC Red Bull Salzburg for en uges tid siden. Det var et Olympiakos-hold, der gav os flere udfordringer, hvor det især var med deres spil med bolden. Derfor var vi ret tilfredse med især vores høje pres i første halvleg, hvor vi var ret stærke og fik både vundet nogle bolde og repareret det, hvis det ikke lykkedes for os. Så det syntes jeg, var ret stærkt. Dertil havde vi nogle fine momenter med bolden, hvor vi var gode til at styre tempoet i spillet, hvilket gjorde, at vi fik sat nogle gode situationer op – bedst eksemplificeret ved straffesparket. Det var overordnet set en ret god kamp mod et godt hold.

- I den anden kamp vidste vi godt, at vi ville blive matchet og til tider nok også overmatchet mod et etableret 2. Bundesliga-hold. De havde lidt mere tempo og fysik, end vi kunne bringe i dag. Med alt taget i betragtning syntes jeg, at det var positivt, at vi i dele af kampen kunne udfordre dem, hvor vi også fik sat nogle gode situationer op for os selv. Jeg kunne godt havde ønsket mig, at vi lavede et mål, da vi havde situationer nok til at kunne gøre det. Vi havde til kampen mod FC Magdeburg et ekstra stort fokus på vores forsvarsspil, da vi godt vidste, at vi til tider ville komme under pres, og der syntes jeg, at drengene klarede det flot.

Den næste udfordring for Superliga-holdet er Viborg FF i 3F Superligaen mandag den 24. juli i Right to Dream Park, og her påpeger Johannes Hoff Thorup, at holdet nok skal være klar fra start.

- Nu er der ikke ret længe til, at Superligaen starter, så nu begynder det at krible lidt. Jeg kan godt mærke det på spillerne, da det er som om, at lyset er blevet tændt igen. Der ved vi, at vi starter mod en svær modstander, så det skal vi forberede os godt på, og vi skal nok være klar fra start.

Har du endnu ikke købt dit sæsonkort eller billet til kampen mod Viborg FF, kan du gøre det her.