Hjemmebanetrøjen 2023/2024

17.07.2023 08:00

På mandag den 24. juli starter sæsonen for Superliga-holdet, og i dag vendte Kvindeliga-holdet hjem fra en velfortjent ferie. I den anledning er hjemmebanetrøjen til 2023/2024-sæsonen landet i Farum.

Hjemmebanetrøjen er igen i år udviklet i samarbejde med Nike. Du kan erhverve dig den nye hjemmebanetrøje i FCN-shoppen eller hos Unisport.

FCN-Shoppen har i denne uge åbent mandag, torsdag og lørdag, og du kan læse mere om FCN-Shoppens åbningstider nedenfor.

Trøjen ❤️💛

Den nye hjemmebanetrøje til 2023/2024-sæonen er netop landet i Farum. Nike og FC Nordsjælland har sammen designet trøjen, og igen i år pryder DHL trøjens brystkasse, mens Arbejdernes Landsbank pryder på trøjens ryg og venstre ærme. Den nye hjemmebanetrøje har flere detaljer, der symboliserer klubbens geografi og Nordsjælland som område. På ryggen af trøjen fremtræder der et kompas, der peger i retning mod nord, som et symbol på Nordsjælland. De 11 gule streger på brystet repræsenterer de 11 kommuner i Nordsjælland, hvorfor spillerne altid vil bære Nordsjælland med sig, når de træder ind på banen.

Bliv godt klædt på til sæsonstarten ✊

Shoppen 👕

FCN Shoppen har som følge af ankomsten af den nye hjemmebanetrøje åbent både mandag, torsdag og lørdag, så du har mulighed for at erhverve dig den. Mandag og torsdag holder FCN Shoppen åbent fra 16:30 - 19:00. Lørdag holder FCN Shoppen åbent fra 10:00 - 13:00. Udover FCN Shoppen har du også mulighed for at købe den nye hjemmebanetrøje hos Unisport.

Få fingre i den nye trøje her! 🚀