Highlights: FC Nordsjælland 6 - 2 Nykøbing FC

28.07.2023 09:30

Torsdag var det endnu en gang blevet tid til en træningskamp for Superliga-holdet, da 2. divisionsholdet Nykøbing FC gæstede Right to Dream Park.

Træningskampen blev brugt på at holde hele Superliga-truppen til ilden og sørge for at alle fik en masse spilletid her i starten af sæsonen. Derfor var der blandt andet spilletid til indskifterne fra mandags 4-1-sejr over Viborg FF i 3F Superligaen.

Assistenttrænerne Casper Røjkjær og Jens Fønsskov Olsen stod i spidsen for holdet i gårsdagens træningskamp, og førstnævnte udtrykte stor tilfredshed med udbyttet af opgøret.

- Det var en rigtig god kamp for alle de spillere, vi fik i spil. Vi fik bragt 20 mand i aktion i dag, og alle fodboldspillere har behov for at spille kampe mod andre end os selv, så det var virkelig fedt. Dertil fik spillerne vist, at så snart vi skruer tempoet og koncentrationsniveauet op, så skaber vi mange gode chancer, der i dag resulterer i seks mål.

- Lige nu er vi en rigtig stor trup, og vi kan ikke bruge alle i Superliga-kampene her i starten, så derfor er det vigtigt i forhold til at holde alle skarpe, at vi har disse kampe. Det handler både om at se spillerne an, men også for at de har mulighed for at vise sig frem i noget andet end træningen. Dertil begynder der at komme mange europæiske kampe, hvorfor der vil være en hel masse spilleminutter, som skal fordeles. Så det var vigtigt for os at have denne kamp.

Opgøret endte 6-2 til FC Nordsjælland, der derfor ser frem mod næste opgave i 3F Superligaen mod AGF med to sejre i Right to Dream Park i denne uge. Du kan se højdepunkterne fra kampen i videoen ovenfor.