Frederikke Holmberg skriver under på en kontraktforlængelse

26.07.2023 18:00

Frederikke Holmberg, der i forårssæsonen for alvor fik sat sig på venstrebacken på Kvindeliga-holdet, er blevet enige med FC Nordsjælland om at forlænge kontrakten frem til udgangen af 2025.

Den 20-årige forsvarsspiller har i foråret spillet fuld tid i samtlige kampe og var senest med til at holdet målet rent, da FC Nordsjællands Kvindeliga-hold vandt Kvindepokalen med en 2-0 sejr over Fortuna Hjørring.

Jessica Davis, sportschef for Kvindeliga-holdet:

- Frederikke har været en stor del af Kvindeliga-holdet i denne sæson, og vi er virkelig glade for at holde hende i klubben og forlænge hende kontrakt med 2,5 år. Frederikke er virkelig dygtig i en-mod-en spillet og har en utrolig fightervilje, hvorfor hun aldrig giver op. Som sæsonen skred frem, steg hendes selvtillid og hun bidrog mere til vores offensiv.

- Med studentereksamen overstået her i år har hun nu mulighed for at fokusere endnu mere på fodbold, hvilket både kommer til at gavne hende og holdet. Vi er virkelig glade for, at Frederikke har valgt, at det er os i FC Nordsjælland, der skal være med til at udvikle hende og skubbe hende til næste niveau.

Frederikke Holmberg:

- Det er med stor glæde, at jeg skriver under på en forlængelse med FC Nordsjælland. Jeg føler, at jeg i FC Nordsjælland har de bedste forudsætninger for at udvikle mig, hvorfor det er den rette klub for mig lige nu. Jeg kan virkelig godt lide klubbens setup og miljø, som er med til, at jeg udvikler mig hver dag, så derfor er jeg glad for at forlænge min kontrakt med 2,5 år.

- Det er et utrolig stærkt hold, der er i FC Nordsjælland, og jeg synes, at vi bliver bedre og bedre for hver sæson. Så jeg ser frem til at være en del af holdet det næste stykke tid og forhåbentlig være med til udvikle holdet til at være en fast del af toppen i Gjensidige Kvindeligaen.

Født: 5. april 2003 Debut for førsteholdet: 5. september 2021