Chris Sargeant efter første træningskamp: Jeg er meget tilfreds

30.07.2023 14:30

Forberedelserne frem mod den kommende sæson i Gjensidige Kvindeligaen blev for alvor skudt i gang i dag, da Kvindeliga-holdet spillede sæsonens første træningskamp mod AGF.

Kampen endte 0-0, men FC Nordsjælland var dominerende i store dele af kampen, hvorfor cheftræner Chris Sargeant langt hen ad vejen var tilfreds med holdets præstation.

- Jeg er overordnet set virkelig glad for vores præstation i dag. Det er fantastisk at se, at vi formår at udnytte, at vores trup ligner meget sig selv fra sidste sæson. Vi har ikke været nødt til at starte forfra, hvilket man tydeligt kunne se på vores spil i dag. Vores principper og aftaler var på plads i, hvorfor jeg er glad for præstationen.

- Det ærgrer mig, at vi ikke får scoret, da vi også kæmpede med at få udnyttet vores chancer i sidste sæson. Vi kommer til at forlange mere af spillerne i deres afslutningsfærdigheder. Jeg føler, at vi burde have scoret to eller tre mål i dag, da vi får skabt nogle virkelig gode chancer.

- Det var sæsonens første træningskamp, så der er virkelig mange gode ting at tage med videre, og jeg er meget tilfreds med vores udgangspunkt. Spillerne blev presset og fik leveret gode individuelle præstationer. Det er fantastisk at se, hvordan vores unge spillere kommer ind fra første fløjt og præsterer. Vi så spillerne presse hinanden til det yderste, hvorfor jeg er meget positiv over dagens kamp.

Vi vil gerne være dominerende på bolden og styre tempoet i kampen, hvilket vi fik vist, at vi har evnerne og kvaliteterne til i dagens kamp.

Chris Sargeant

Chris Sargeant glæder sig især over holdets evne til at kontrollere kampen, og roser de mange unge spillere der i dagens kamp var i aktion.

- Vi vil gerne være dominerende på bolden og styre tempoet i kampen, hvilket vi fik vist, at vi har evnerne og kvaliteterne til i dagens kamp. AGF gjorde det til tider svært for os i dag, da de forsvarede meget kompakt og var meget fysiske i deres spil. Vi fik både kontrolleret tempoet i store dele af kampen og fik skabt rigtig mange gode chancer, som glæder mig.

- De unge klarede det utrolig flot i dag. Vi startede med en ung bagkæde og det glæder mig at se, hvordan de bare kommer ind og er med til at styre tempoet i kampen og sørge for, at vi har det udtryk, vi gerne vil.

Forberedelserne frem mod den kommende sæson fortsætter for Chris Sargeant og co., og fredag den 11. juli rejser Kvindeliga-holdet på træningslejr i Frankfurt, hvor de sidste ting skal finpudses.

- Jeg glæder mig til træningslejren, da vi her får mulighed for at arbejde med holdet på en helt anden måde. Selvom det kun er fem dage, er jeg sikker på, at det kommer til at gavne holdet frem mod den kommende sæson.