FCN og Cecilie Larsen forlænger kontrakten

29.07.2023 08:00

Den 22-årige midtbanespiller Cecilie Larsen, der gennem flere år har været en profil på FC Nordsjællands Kvindeliga-hold har skrevet under på en 1-årig kontraktforlængelse med FCN.

Cecilie Larsen kom til FC Nordsjælland tilbage i januar 2020 og har siden da været en fast del af Kvindeliga-holdet. Senest blev hun én af blot tre FCN-spillere til at vinde Gjensidige Kvindepokal for anden gang, og nu Cecilie Larsen se ind i den nye sæson vel vidende, at hun og FC Nordsjælland er blevet enige om at forlænge kontrakten med et år.

Jessica Davis, sportschef for Kvindeliga-holdet:

- Vi er virkelig glade for at have Cecilie hos os i et år mere. Cecilie har været i klubben i en del år efterhånden, hvor hun sammen med holdet har udviklet sig både på og udenfor banen.

- Cecilie er en utrolig stærk fysisk spiller med en god teknik og et virkelig godt spark. Hun har et kæmpe potentiale, hvorfor vi ser frem til at følge hendes udvikling her i klubben. Cecilie offensive kvaliteter kan blive afgørende for os i den kommende sæson, da hun har udviklet sig til at være en mere alsidig spiller i løbet af det sidste år.

Cecilie Larsen:

- Jeg har valgt at forlænge med klubben, da jeg føler. det er det rigtige sted for mig at være. Jeg udvikler mig både som spiller og menneske i FC Nordsjælland, og har fortsat stor tiltro til, at klubben fortsat kan være med til at rykke mig i den rigtige retning. Min rolle på holdet er kun blevet større og vigtigere de sidste par år, så jeg glæder mig til et år mere i FCN-trøjen.

- Det var en stor forløsning at få sat underskrift på min forlængelse med FC Nordsjælland. Det har været en længere proces, hvorfor det er en lettelse at få sat kuglepennen på papiret. Jeg er utrolig glad og stolt af, at være en del af den her klub, så det glæder mig, at det hele nu er faldet på plads.

- Der hersker ingen tvivl om, at jeg ser enormt meget frem til den kommende sæson. Jeg synes, vi er et godt sted lige nu, hvorfor vi skal fortsætte med at bygge på frem mod sæsonstarten.

Født: 31. januar 2001 Debut for førsteholdet: 6. juni 2020