Zidan Sertdemir vender hjem til FC Nordsjælland

31.01.2023 08:30

I sommeren 2021 tog dengang 16-årige Zidan Sertdemir turen fra akademiet i Farum til den tyske Bundesliga-klub Bayer Leverkusen. Nu kan vi byde ham velkommen hjem.

FC Nordsjælland og Bayer Leverkusen er nemlig blevet enige om en aftale, der betyder, at den snart 18-årige midtbanespiller med øjeblikkelig virkning skifter tilbage til Farum.

Jan Laursen, sportschef for Superliga-holdet:

- Det er en stor glæde at kunne byde Zidan velkommen hjem. Vi troede – og tror stadig – meget på ham og hans store potentiale, og det er ikke nogen hemmelighed, at vi var ærgerlige, da han skiftede forrige sommer. Men vi holdt forbindelsen og har altid været åbne om, at vi ville være klar til at tage dialogen, hvis han skulle få lyst til at komme tilbage en dag. Han har altid været meget afholdt i klubben, og det har været tydeligt at mærke på Zidan i det her forløb, at det er gengældt.

- Derfor er vi også meget stolte over at have hentet endnu en af vores top-akademispillere hjem i dette vindue. Zidan har haft en stor del af sin uddannelse på akademiet, og vi har fortsat store forventninger til, at han kan blive en markant spiller på vores Superliga-hold. Det giver os endnu stærkere kort på hånden – både på den korte og den lange bane – at få ham ind i truppen. På den måde matcher tilgangen af Zidan vores ambitioner både her og nu, men også med de længere briller på.

"Min udviklingskurve har altid været stigende her i FCN, og jeg synes, at klubben har et godt sigte med både holdet og mig personligt"

Zidan Sertdemir

Zidan Sertdemir:

- Jeg har tænkt på at vende tilbage i et stykke tid nu, og derfor blev jeg glad for, at interessen var gengældt. De har lagt en god plan for mig, og jeg føler, at det er den helt rette i forhold til at udvikle mig endnu mere både som spiller og som person, så jeg glæder mig virkelig til at komme i gang i FCN igen.

- Jeg kender Johannes (Hoff Thorup, red.) fra min tid på akademiet, og det spillede selvfølgelig også ind, at jeg ved, hvad han står for. Min udviklingskurve har altid været stigende her i FCN, og jeg synes, at klubben har et godt sigte med både holdet og mig personligt, så jeg er sikker på, at det vil hjælpe min udvikling yderligere på vej.

- Lige nu håber jeg bare, at jeg i løbet af foråret kan komme godt i gang, få nogle kampe og spille mig bedre og bedre ind på holdet med et mål om at kunne gøre en forskel for holdet og klubben.