Willy Kumado skifter til Lyngby Boldklub

31.01.2023 15:29

For to år siden kom Willy Kumado til FC Nordsjælland fra Right to Dream-akademiet i Ghana, og siden er det blevet til to kampe i 3F Superligaen og flere kampe med anførerbindet om armen for U19-holdet.

Nu er tiden inde til næste skridt for den energiske back, og Kumado skifter således på en permanent transfer til Lyngby BK.

Jan Laursen, sportschef for Superliga-holdet:

- Willy har med sit positive mindset bidraget enormt til det gode miljø i truppen, både på og udenfor banen. Han er med benhård træning og disciplin lykkedes med at komme hele vejen fra Right to Dream-akademiet i Ghana til debut i Superligaen og fortjener virkelig denne mulighed for at jagte sin drøm. Han er en spiller med stort talent og potentiale, og det er med store forventninger, vi sender ham videre på dette næste skridt i karrieren, og vi glæder os til at følge hans videre færd. Vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden, og han vil altid være en del af FCN- og Right to Dream-familien.

"En af de allerstørste ting, jeg tager med mig, er styrken ved at arbejde sammen om det samme mål. Det er der en enorm styrke i, og det har jeg tydeligt kunnet føle her i FCN. "

Willy Kumado

Willy Kumado:

– Min tid i FC Nordsjælland har været én stor læringskurve for mig, og jeg føler, at jeg har udviklet mig meget, siden jeg kom hertil. En af de allerstørste ting, jeg tager med mig, er styrken ved at arbejde sammen om det samme mål. Det er der en enorm styrke i, og det har jeg tydeligt kunnet føle her i FCN. 

– Jeg vil selvfølgelig også huske alle mine fantastiske holdkammerater og trænere, jeg har haft i min tid her. Det har været en sand fornøjelse at spille med jer allesammen, og jeg vil også takke Right to Dream for at forme mig til den mand, jeg er i dag. Jeg er meget taknemmelig, og det er takket være værdierne i Right to Dream, at jeg er klar til at tage næste skridt i min karriere.

– Jeg ønsker FC Nordsjælland al det bedste i fremtiden.