Foto: Gonzales Photo

Oliver Antman tager til Holland

31.01.2023 16:00

FC Nordsjælland og FC Groningen er blevet enige om en aftale, hvor Oliver Antman spiller forårssæsonen i den hollandske Æresdivision på leje. Aftalen inkluderer også en købsoption, som kan komme i spil til sommer.

Jan Laursen, sportschef for Superliga-holdet:

- Antman har været igennem en stor udvikling fra ankomsten i 2018 med kampe på akademiet til at begynde med og op igennem til Superliga-holdet og det finske A-landshold, som han velfortjent debuterede for i efteråret. Han har været et forbillede med sin dedikation og professionalisme, og han har vist, at man altid kan regne med ham – både på og uden for banen.

- Det har ikke været en nem beslutning at skulle sende Oliver afsted, men efter grundige samtaler både i den sportslige ledelse – herunder med trænerstaben – og ikke mindst med Oliver selv, er vi nået frem til den beslutning, at det vil være det bedste for Oliver at give ham muligheden for masser af spilletid hos en klub, der har jagtet ham igennem længere tid. Samtidig kan vi glæde os over, at med den stærke konkurrence, vi har på de offensive pladser, så giver det mulighed for, at andre af vores unge, spændende topspillere får chancen for endnu mere spilletid.

- Vi ønsker Oliver alt det bedste med forårssæsonen, som vi vil følge tæt. Han er en fantastisk spiller og et menneske, som er højt værdsat hos os, så derfor glæder vi os over, at han nu får lov til at forfølge den mulighed, han ønskede.

"Det er emotionelt at skulle rejse fra FCN, den hverdag og de relationer, jeg har haft i Farum, siden jeg var 17 år gammel, men samtidig er jeg også rigtig spændt på den nye udfordring i Holland, som jeg føler mig klar til at tage op."

Oliver Antman