Kom på stadion lørdag og støt holdet i årets anden træningskamp

18.01.2023 09:30

Årets anden træningskamp er igen gratis for tilskuere - og har du ikke mulighed for at komme på stadion, kan kampen streames.

FC Helsingør blev slået 3-0, da første træningskamp efter ferien blev spillet. Her kunne de mange fremmødte fans se Mohamed Diomande, Lasso Coulibaly og Mads Kristian Hansen score målene, og allerede på lørdag er der igen chance for at se FC Nordsjælland-spillerne i aktion. Her kommer Superliga-mandskabet OB nemlig forbi Right to Dream Park i denne vinters sidste træningskamp på eget stadion. Kampen bliver fløjtet i gang kl. 13:00 og er arrangeret således, at der vil blive spillet tre halvlege - altså tre gange 45 minutter - så alle spillere får minutter i benene.

Gratis adgang for tilskuere
Ligesom til kampen mod FC Helsingør vil der være gratis adgang for tilskuere, når indgang 2 åbner en time før kampstart, og boderne vil ligeledes være åbne, så der er rig mulighed for at købe sodavand, øl, kaffe, kakao, franske hotdogs, popcorn og slik.

Stream kampen hjemmefra
Hvis du ikke har mulighed for at tage et smut forbi Right to Dream Park på lørdag, så frygt ej. Det vil igen være muligt at streame kampen via vores Youtube-kanal.