FC Nordsjælland vinder prisen for Årets Good Hoster 2022

30.01.2023 08:58

Danske Fodboldfans (DFF) er en interesse- og netværksorganisation for fans af danske fodboldklubber, og i sidste weekend blev DFF’s årlige fanseminar afholdt i Vejle. Fan-repræsentanter fra alle klubber i de tre bedste ligaer i Danmark var samlet for at udveksle erfaringer inden for fan-miljøet og overvære otte fanpriser – de såkaldte DFF Fan Awards 2022 – blive uddelt.

FC Nordsjælland var nomineret i en enkelt kategori, nemlig Årets Good Hoster 2022. Og da prisen skulle uddeles, var det FC Nordsjællands navn, der blev trukket op af den sorte konvolut.

Juryens begrundelse lød, at:

 ”Udefans altid mødes af venligt og imødekommende personale, når de ankommer til Right to Dream Park. De tænker på gæsterne og tager imod med åbne arme og særlige tiltag, der altid serveres med lidt humor og et glimt i øjet.

Desuden er det overordentlig god stil, at man på toiletterne kan finde gratis bind og tamponer til de kvindelige fans”


En stor anerkendelse

Hos FC Nordsjælland var SLO Jan Kjønstad til stede ved DFF-seminaret – og det var ham, der fik overrakt prisen, da FC Nordsjællands navn blev afsløret.

- Det er selvfølgelig en rigtig stor anerkendelse at få. Vi lægger en stor indsats i at give alle en god oplevelse, når de ankommer til Right to Dream Park. Så det er rart, at det også er blevet bemærket af de andre fans.

- Jeg tror også, at det er vigtigt, at vi selvfølgelig leverer et godt og højt serviceniveau, men samtidig tager lidt gas på de andre hold en gang imellem. Man må gerne stikke lidt til de hold og fans, som kommer på besøg, så længe det gøres på en ordentlig måde og med et glimt i øjet.

- Slutteligt skal der også sendes en stor ros i retning af ”Vagtgroup”, som leverer de vagter, der står på udeafsnittet. De sørger altid for, at folk føler sig trygge og godt behandlet, når de er på besøg.

Jan Kjønstad håber, at prisen som ”Årets Good Hoster” kan generobres næste år.

- Vi vil selvfølgelig gøre alt for, at vi kan vinde prisen igen til næste år. Men vi er samtidig opmærksomme på, at vi skal bygge på flere steder og skal forbedre os på nogle punkter. Og det er da også noget, som vi kommer til at have fokus på.

 

Blandt de nye initiativer til forbedring af udebaneafsnittet i Right to Dream Park er opsætningen af et nyt net, som overholder alle de nye krav fra Divisionsforeningen. Disse krav træder i kraft til sommer, hvor det nye net derfor senest vil være på plads, men klubben arbejder i øjeblikket på, om det kan ske allerede i løbet af foråret.

 

Danske Fodboldfans (DFF) er en interesse- og netværksorganisation for fodbold-fanklubber/-fangrupperinger i Danmark. Foreningen er stiftet i 2003 på fundamentet af “Superligaens Fanklub Forening”.