Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Agnero udlejes til Fremad Amager

31.01.2023 16:30

Yannick Agnero skifter Farum ud med Amager i den kommende tid.

Med et mål om flere kampminutter på seniorniveau – og den dertilhørende udvikling det kan give – skifter den 19-årige angriber således til NordicBet Liga-klubben Fremad Amager på en lejeaftale, der gælder for resten af sæsonen.

Jan Laursen, sportschef for Superliga-holdet:

– Vi har en stor tro på Yannick, og lige nu vil det være et godt skridt for hans udvikling at få regelmæssige spilleminutter i 1. division. Derfor er vi glade for, at Fremad Amager har vist interesse. Det betyder også meget, at den nye cheftræner, Carit Falch, har et indgående kendskab til både Yannick og FCN qua fortiden her i klubben på både akademiet og omkring Superliga-holdet.



Yannick Agnero:

– Jeg ser frem til at komme til Fremad Amager og møde mine nye holdkammerater, og jeg kan ikke vente med at komme i gang med at bidrage. Jeg håber og tror på, at jeg i Fremad Amager kan få en masse spilletid, så jeg kan fortsætte min udvikling og samtidig hjælpe holdet.

 
Fremad Amager er i øjeblikket placeret som nummer ni i den næstbedste række og har eksempelvis de tidligere FCN-spillere Mark Gundelach, Christoffer Palm, Hektor Højbjerre-Thomsen, Hans Christian Bonnesen, Lucas Haren, Mads Aaquist, Jakob Johansson, Mikkel Lejbowicz og Christian ”TK” Køhler i truppen.