Foto: Tobias Jørgensen / Gonzales Photo

4-0 i lørdagens træningskamp mod OB

21.01.2023 15:36

I årets anden træningskamp var modstanderen fynske OB, og på eget græs vandt vi 4-0.

Der blev spillet en masse fodbold i Farum lørdag eftermiddag, da OB var på besøg til en træningskamp bestående af tre halvlege. I de 135 minutter fik vi vist os godt frem, og da sidste fløjt lød, var det med cifrene 4-0 på måltavlen.

Benjamin Nygren scorede kampen første mål, og i anden halvleg stod Mads Kristian Hansen og Leo Walta for fuldtræfferne, mens Ernest Nuamah var lynhurtigt ude af startblokken i tredje og sidste halvleg med sin scoring til slutresultatet 4-0.

Og cheftræner Johannes Hoff Thorup var da også tilfreds med, hvad han så denne eftermiddag i Right to Dream Park, hvor fokus inden kampen var på presspillet.

– Jeg synes, det var godt til tider i dag. Især vores helt høje pres gav os nogle rigtig store chancer. Så blev vi også fanget nogle gange, hvor vi ikke var helt afstemte i, hvad vi skulle gøre, og vi stod i en mellemting mellem det høje og lave pres. Så der skal vi blive dygtigere og skarpere, men det høje pres var vi glade for i dag.

– Der var nogle toppe af meget høj kvalitet. Faktisk i alle tre halvlege. Og dem er vi ret tilfredse med, og måske er jeg endda også lidt overrasket over, at vi kan spille på et så højt niveau så tidligt i opstarten. Men vi vil også tillade os at være grådige, og det sagde jeg også til spillerne, som var enige. Når vi kan se, hvad vi kan levere, skal vi hele tiden stræbe efter endnu mere.

Kampen var mod den modstander, vi kan se frem til at møde i 3F Superligaen om godt en måned. Og ambitionen om at møde god modstand denne lørdag blev også indfriet, ifølge cheftræneren.

– OB kender vi, og det er et godt hold, som er en seriøs bejler til top 6. Så det var vigtigt for os at blive matchet, men også at folde os ud og vise, hvad vi kan. Og så giver kampens høje niveau også nogle nedslag, hvor vi kan se, hvad vi skal blive bedre til. Og jeg stiller høje krav til de her drenge, for potentialet er så stort, og vi skal slippe det endnu mere løs.

Der venter én træningskamp, inden holdet drager mod varmere himmelstrøg på vinterens træningslejr. Modstanderen er svenske Malmø FF, og opgøret bliver spillet på fredag den 27. januar.

FCN – OB

1-0 (‘38): Benjamin Nygren

2-0 (‘55): Mads Kristian Hansen

3-0 (‘74): Leo Walta

4-0 ('91): Ernest Nuamah

Start-11:

Andreas Gülstorff (60: Andreas Hansen)

Oliver Villadsen (60: Ben Engdahl) – Adamo Nagalo (60: Kian Hansen) – Jonas Jensen-Abbew (60: Kaare Barslund) – Daniel Svensson (60: Martin Frese),

Mario Dorgeles (30: Magnus Munck (60: Mohamed Diomande)) – Mads Bidstrup (60: Jacob Steen Christensen) – Emiliano Marcondes (60: Leo Walta)

Benjamin Nygren (60: Ernest Nuamah) – Wahid Faghir (60: Ibrahim Osman (105: Lasso Coulibaly)) – Mads Kristian Hansen (60: Oliver Antman)