Sejr i pokalen: Tilfreds med resultatet

28.02.2023 20:26

DBU Pokalens første kvartfinaleopgør mod Aarhus Fremad foregik på JYSK Park i Silkeborg, og her fik vi et godt udgangspunkt til returkampen med en sejr på 3-0.

Alle tre mål faldt i første halvleg, hvor Mads Kristian Hansen åbnede ballet med sin scoring til 1-0, og herefter slog Ernest Nuamah de sidste to søm i kisten, da han først var iskold fra straffesparkspletten og lidt senere krøllede bolden ind fra kanten af feltet.

Dermed tager cheftræner Johannes Hoff Thorup et godt resultat med til Farum, når der spilles returkamp den 6. april. Men trods det overbevisende resultat var der især i anden halvleg plads til forbedring ifølge Hoff Thorup.

– Hvis vi på forhånd havde snakket om at tage herover og vinde 3-0, ville vi selvfølgelig ikke være utilfredse med det. Og det er jeg heller ikke nu. Jeg er også tilfreds med første halvleg, hvor vi skaber de chancer, der skal til, og vi er gode i presset og udnytter de rigtige rum. Men balancen er det helt store kritikpunkt, og den kunne vi ikke finde i anden halvleg. Vi kunne ikke finde ud af, hvornår vi skal spille dybt, hvornår vi skal holde på bolden, og det hele bliver ubalanceret.

"Vi skal være kyniske nok til at kunne se på det her kampprogram og være tilfredse med resultatet og intet andet."

I anden halvleg blev overtaget overladt til aftenens hjemmehold, og selvom der aldrig var tvivl om resultatets udfald, var Johannes Hoff Thorup ærgerlig over, at der ikke blev skabt flere chancer fra hans mandskab.

– Jeg kan godt følge spillerne, for de møder noget, vi ikke er vant til i Superligaen – nemlig et meget mandsorienteret pres. Det giver noget rum bagved, fordi de træder frem så tit, og der ville jeg gerne have haft, at vi var bedre til at udnytte det ved at lokke dem frem og så lægge bolden ind bagved. Men igen – vi skal være kyniske nok til at kunne se på det her kampprogram og være tilfredse med resultatet og intet andet.

Returkampen spilles den 6. april, og du kan sikre dig billetter til det opgør her.