Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Målrig remis i forårspremieren i U19 Ligaen

21.02.2023 13:50

Lørdag eftermiddag blev U19 Ligaen fløjtet i gang i Right to Dream Park, da vores U19-drenge havde besøg af Silkeborg IF. 

På trods af en pauseføring på 3-0 og stor dominans med bolden, kom gæster tilbage i anden halvleg og fik i sidste minut udlignet til slutstillingen 3-3. 

En kamp, som U19-cheftræner Kasper Kurland beskriver, som meget lærerig for spillerne. 

- Billedet var, at vi dominerede rigtig fint i 65 minutter og var foran 3-0. I forhold til, hvor dominerende vi var, kreerede vi faktisk ikke nok chancer.

- Vi var ikke gode nok til at komme under deres bagkæde nok gange. Havde vi det, ville vi også have skabt flere afgørende muligheder foran mål. 

- To mål kom på forsiden af deres bagkæde, som er fint, men vi skulle have været bedre til at komme under dem med det store spilovertag, vi havde.

- Derefter inviterede vi dem ind i kampen med en fejl i vores opspil, hvilket kan ske, men som ikke skulle have så stor en indflydelse, som det havde.

- Historien blev jo, at kampen endte 3-3, da vi valgte at lukke dem ind og ikke scorede det fjerde mål i starten af anden halvleg, hvilket vi havde chancerne til. 

- At det desværre endte 3-3 er en konsekvens af, at vi lidt mistede spillet og udtrykket, men mest af alt, fordi vi ikke afgjorde kampen tidligt med det fjerde mål.

- Selvom kampen endte 3-3, var der en masse gode situationer at lære af, som bliver rigtig, rigtig brugbare for os i processen med drengene og deres forståelse for at holde fast i udtrykket.

- Vi kommer til at arbejde med vores offensive spil, så vi bliver bedre til at få skabt større chancer i modstanderens felt. To af vores mål i lørdags kom fra kanten af feltet, hvilket er fint, men vi vil gerne spille os frem til nogle bedre muligheder foran mål. 

- Udtrykket gennem første halvleg var rigtig fint og med stor dominans, hvilket vi også kan se på de tal, som vi har på kampen. Derfor er det også ekstra ærgerligt, at vi ikke formåede at holde fast i det udtryk hele vejen. 

- Men nu er vi i gang. Vi kører på med drengene og med IA, så vi kan fortsætte den fine opstart, som vi har haft. Lørdag skal vi spille i Brøndby, hvilket vi selvfølgelig ser meget frem til, afslutter Kurland.

Lørdagens kamp i Brøndby fløjtes i gang klokken 12.30. 

Kampfakta:

FCN 3 - 3 SIF

1-0 (‘30): Sindre Walle

2-0 (‘40): Mahamadou Doumbia

3-0 (‘45): Magnus Munck

3-1 (‘65): Magnus Bøttker

3-2 (‘82): Sebastian Mikkelsen

3-3 (‘90+): Frederik Nedergaard