Foto: Dejan Obretkovic/Gonzales Photo

Hoff Thorup ser frem mod årets første hjemmekamp: Vi glæder os helt vildt

22.02.2023 08:00

Efter tre måneders pause skal der fredag igen spilles Superligabold i Right to Dream Park, når OB kommer på besøg. 

En kamp som Cheftræner Johannes Hoff Thorup har set frem til siden dommer Morten Krogh fløjtede af efter 5-1 sejren over AaB i efterårets sidste kamp. 

- Vi glæder os selvfølgelig allesammen helt vildt. Det bliver rigtig fedt at skulle spille hjemme i Right to Dream Park igen - selvom kampen ude mod Lyngby i søndags nærmest mindede om en hjemmekamp. Det var voldsomt imponerende, at så mange var mødt op og støttede os - og vi håber at mærke den samme opbakning fra fansene på fredag. For det er med til at løfte os allesammen. 

- Desværre kunne vi ikke give dem det resultat, som alle havde håbet på. Men det er jeg sikker på nok skal lykkes på fredag, lyder det fra Hoff Thorup, som sætter lidt flere ord på, hvad han tager med af positive takter fra kampen mod Lyngby - og hvad han gerne ser, at vi efterlader på Lundtoftevej. 

- Der er ingen tvivl om, at vi var fint tilfredse med vores overordnede struktur og vores kompakthed. Vi gav ikke noget unødvendigt plads og vi var gode til at vinde vores andenbolde. 

- Men vi ved, at det bliver en helt anden type kamp herude fredag aften. Derfor skal vi have gjort vores positions- og pasningsspil noget bedre. Det skal gå hurtigere end det, vi så mod Lyngby. Men vi kan også spille med lidt højere risiko. Så jeg er ret overbevist om, at vi kommer til at se et lidt andet kampbillede, siger Johannes Hoff Thorup og løfter samtidig lidt af sløret til, hvad der skal give tre point på fredag. 

- Det kommer til at handle om, at vi skal have fuldt fokus på os selv. Selvfølgelig forbereder vi vores spillere på det, de skal møde. Men vi skal vinde kampen ved at have fokus på vores eget spil. Vi skal være dygtige i vores opbygnings- og gennembrudsspil. Vi skal være dygtige til at sætte de offensive situationer op, som vi hele tiden arbejder med. Og som vi også kunne se blev bedre og bedre som kampen skred frem mod Lyngby. Det er det, det handler om for os. 

Det var voldsomt imponerende, at så mange var mødt op og støttede os - og vi håber at mærke den samme opbakning fra fansene på fredag. For det er med til at løfte os allesammen. 

Johannes Hoff Thorup

Ernest Nuamah

- Jeg glæder mig virkelig meget til fredag. At være tilbage på hjemmebanen i Right to Dream Park er noget helt specielt. 

- Vi går et rigtig spændende forår i møde - og vi kommer til at give os fuldt ud i vores jagt på mesterskabet.

- Vi har brug for, at alle kommer og støtter os på stadion. Fansene hjælper os spillere til at præstere på så højt et niveau som muligt - og så er det bare sjovere at spille foran en masse fans. Det er dét, fodbold er til for.